Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://slavicnet.com/sarajev o/sarajevski_masakr_p.html 51-P.M. zločinac Tok...ć Ne.ž.d http://slavicnet.com/sar ajevo/sarajevski_masakr_s.ht ml 180-S.A. zločinac Tok...ć Ne.ž.d Još uvijek slobodno šeta Hrasnicom i Ilidžom a bili su civili - starci
Ne znam sta bi prije vristao i plakao ili oboje odjednom!!! Uz to pocupao sebi svu kosu sto imam s glave, zaista je sve ovo uzas!
Heroj Bosne je Rasim Delić, ratni zločinac koji je ispraćen na vječita lovišta sa službenom vojnom postrojbom! Dakako, muslimanski komentatori to propuste spomenuti!
moj je tata zlocinac iz rata
Veličanje zločina i zločinaca poput Kordića i Delića je za svaku osudu. Zašto ovaj portal uporno prešućuje da je tamo na spomenutom turniru bio i HSP-ovac Živko Budimir? Je li se to prešućuje zbog crveno-zeleno-crne koalicije? Je li to objektivno informiranje?
Najvise ratnih zlocinaca je iz reda srpskog naroda. Tako Hag kaze.Kaze jos da su oni pocinili i genocid. To ce tako ostati do vijeka. A tome je najvise doprinjela promasena politika SANU na celu sa ocem nacije Dobricom Cosic. Svi Srbi u jednoj drzavi? Eeee Dobrica,Dobrica. Politika pobij,protjeraj,etnicki ocisti ne prolazi. Dok je Muje I Hase to ne moze proci, a bice i BiH.
U vama i oko vas u muslimanskom Sarajevu su svuda ratni zlocinci koji jos uvijek nisu procesuirani,ali i na vas ce doci red -nemojte se zavaravati da ste ne dodirljivi.
A što, pak, \'oće jerceg Rvati?? Đe su im povratnici u Posavinu? Duh Karađorđeva i nevidljiva ruka Milošević Tuđmana Posavcima nikako ne dopušta smiraj. Ovi prekrasni ljudi-Posavci izgleda nisu bili dovoljno kroatizirani po Tuđmanovu modelu pa stoga nisu ni tada kao ni sada shvatali njegov program «humanog» preseljenja naroda. Nije li dio istog naroda bio u «političkoj» prednosti u odnosu na svoje sunarodnike koji su ostavljeni na milost i nemilost – da živu glavu spasavaju, dok je za južne sunarodnike mu bila rezervirana uloga davitelja BiH, presretača konvoja sa humanitarnom pomoći, organizatora logora za nehrvate, budućih tajkuna, drpadžija što se drpit moglo i okupatora Zagreba. Ma \'ajte, bre, odrastite i vi jedamput. Ajde, bre, priupitajte Franjevce dok Monsinjor «mudro» šuti i gleda «turnir». Ni novorođenčad više nemate čime isprepadat. Ne tonite dalje u glib i ne šaljite vaše ružne slike Globusu. Haj\'mo malo racio rabit. Za vas je bolje. XXI je stoljeće.
.ebo ti Naser Oric kcerku od pola kile...
Koja smijurija kad poturice pocnu pricati o interesima Hrvata u BiH. P:R:C:I:M ti Allaha...
Od kraja rata na ovamo HDZ BiH otvoreno radi na iseljavanju BiH Hrvata u Hrvatsku. Neki to zele da predstave kao promasenu politiku HDZ-a sto nije tacno. HDZ BiH slijepo prati instrukcije HDZ Hrvatske koja prije svega cuva svoje i Hrvatske interes. BiH ljudski resursi, BiH Hrvati, su im i kao buduci glasaci politicki veoma podobni. Da ne govorimo o nesto jeftinijoj i kvalificiranoj radnoj snazi (doktori, inzenjeri itd..)
The International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia did not open a case because no indictment can be issued as under the court\'s policy of, \"completion strategy\": all trials should be concluded by 2010, as such prosecutors in The Hague cannot launch new criminal inquiries.
http://www.youtube.com/watch ?v=7mFF4_yCrn0&feature=r elated http://en.wikipedia.org/ wiki/Atif_Dudakovi%C4%87 \"...s Dudaković himself said that as an artillery officer, he was simply giving orders to his men to fire solely.\" imate srece sto Haaski sud politicki inace bi ovo krme lezalo u zatvoru !!!
Doljani, Uzdol, Grabovica, Trusina, Krizancevo Selo..... Multietnika: http://www.youtube.com/w atch?v=Ai1J3uK4P4A
bravo...skidam kapu
Džaba vam je gubiti vreme s tom mitologiziranom smaknutom svešću kod Serblja. Njima ogledalo ne pomaže. Ne znaju da je vlastitu prošlost nemoguće retuširat. Što vidi ostatk Sveta njima se, zbog te mitologizirane svesti, još uvek čini kao globalni uspeh ili, pak, globalna vatikanskokominterističkafundamentalističkoislamističkaiBogtepit\'okakvajoš zavera. Sve ratove su pokrenuli zbog \"ugroženosti\", a imali su, bre, Jugoslaviju na dlanu! Zašto li? Protiv koga li? Koji već puta u savremenoj istoriji Srbi komšijama krv liju i to SAMO AKO SU KOMŠIJE NEMOĆNI DA IM SE ODUPRU!! Začudo da ne vide što ceo svet vidi. Ostali su bez Juge, ostali su i bez Srbije... i proces još nije završen.. Trebaće decenije da velikosrbljanska hegomonija izvetri iz mitologiziranih vijuga, ako ih uopšte imaju. Nek gledaju šta su tražili. Tako im i treba. Zatvorit u TOR. U tor. Pa nek u narednih 50-100 godina pokušavaju uvatit kvaku - gde su to pogresili? Eto im vreme nek razmisljaju. Al je vreme iscurilo u XX v