Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pravda je najbolji nacin za izgradnju buducnosti". Slazem se, a narocito s nacinom kako su je Jevreji sprovodili.
Gledao sam opet Remake danas. Stvarno najbolji ratni film sa ovih prostora. Pokazuje tačno šta zapad misli o nama. Oni nemaju svojih problema pa importuju naše probleme da im ne bi bilo dosadno u životu. Ako niste gledali film,toplo preporučujem :)
Ne,jednostavno me ne dodiruje više. Znam da se oni brinu za mene koliko i ja za njih i ne padam na njihovu igru patetike i spiku o zabrinutosti ,međunarodnoj intervenciji i kurcima. Veća su gamad od nas,a to je teško biti :)
Postoje,naši vlasnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel' ovi nas zajebbavaju, svake sedmice se nađe novi dromfulj od reportera i priča kako smo patili, ko mi ne znamo!!! De okan'te nas se više, jebb'te nekog drugog!!!
Zato nam je u miru odlično, i svaka je žrtva mala ako na kraju dana znam da Esed voza x5 bmw-a, a kirba i zlaja audia od 300.000 ojra
Martinu ponestalo para pa mu plaćaju baščaršijski političari, bolje da daju pare bijedi u ovoj zemlji.
Ja nebi ni imao snage gledati tu galeriju
Znamo, i te kako propatili.. Kažu, "Što ne ubije, to te ojača", valjda otuda ova današnja pasivnost i ravnodušnost građana..