Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVDJE JE HAMAN GLAVNI JUNAK ISLAMASKA VJERSKA ZAJEDNICA. Te komandanti se ukapaju u PARKOVE. TO NEMA NIGDJE NA SVIJETU ! Na Igmanu se izvodi vjerski program za obljetnicu a ni jednog hodže nije bilo za vrijeme rata. Da Reis Cerić nie politički zglajzao sad bi on PRIMAO RAPORTE VOJSKE. Što se tiče ABIH u Sarajevu bila je MULTIETNIČKA BEZ VJERSKIH SLUŽBENIKA ! Sa 30% Srba a kasnije se Hrvati odvojili u HVO. Adnan nije bio vjerski čimbenik kako NEKI SAD PREKRAJAJU ISTORIJU DA SU JE HODŽE STAVRALE. A odmah su na početku rata donijele uredbu da ne idu u vojsku JER AKO POGINU NEMA KO PRAVILNO UČIT KURAN ! STavrala su ISTORIJU djeca u patikama čijim roditeljima nije bilo svoje djece KO GUZONJAMA SAD NA VLASTI, i seljaci na čije su kuče nastupale krvoločne horde vojvoda ALeksića, Nikoliča, Šešelja i naravno VUČIČA uz pomoć ogromne vojne tehnike i logistike JNA !
On zaslužuje al brate Kenan Slinič??????ubila ga koka na vlastitim vratima zbog kurvanja i u haremu džamije??????????????????????????Bruka i sramota Islamske Zajednice.
Ugledni ratni komadant ukopan u parku pored šredsjedništva BiH. Otkad je IVZ jača od prdsjedništva ? Odavno. Komdans uglednog komandanta Juka PRazina ubaćen od AIDa u konetjner u BElgiji nakon likvidacije. Bio sam prisutan kad je za spotove na TV prodavao vojne knjižice svoje ugledne jedinice za što je bio specijalac. AKo treba i jedno ime evo ga : RIJAD RAŠĆiĆ. SIPA JE istraživala i njegovu ratnu kooperaciju sa Cacom i ratnim zločinima ! Od dobrih strana, kafana mu nije radila za vrijeme rata, nije krao po ratištima. O vojsci pojma nema, to ste tačno rekli.
komentarisu umrle srbe koji su to zasluzili mada vi srbi niste vrijedni nijedne rijeci ali ne kaze se bezveze mrtav srbin je dobar srbin a tebe istina boli ocigledno a bogati kada umres neka nam neko javi da ti ovdje napisemo posljednji pozdrav.
sa kim se ti svađaš
klix boxer ne volim osobe koje u svakom objavljenom clanku nadju nesto da vrijedjaju drugu vjeru iako tekst nema veze sa tim a pojedinci ovdje to stalno rade i necu nikome dozvoliti da pljuje po mojoj vjeri i po ljudima koji to nisu zasluzili i ne svadjam se nisam takva osoba samo branim svoje stavove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drinskyy ne klanjam se ni bin ladenu niti bilo kome adnan nije predvodio djihadiste kao sto ti kazes nego je bio komandant ljudi koji su nas uspjesno odbranili od cetnika kao sto si ti i tvoj komandant mladic a pitas li se ikada glupi stvoru kako ti mozes voljeti ljude koji su ubijali i silovali zene i djecu zato se poklopi najbolje ti je i ne pisi vise gluposti .
Žao mi je ovog čovjeka. :( Neka je rahmet njegovoj duši i neka mu je lahka zemlja bosanska. AL-FATIHA Objava: Mekka Ajeti: 7 Prevod na bosanskom: U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Tebe, Allaha, Gospodara svjetova, hvalimo, Milostivog, Samilosnog, Vladara Dana sudnjeg, Tebi se klanjamo i od Tebe pomoć tražimo! Uputi nas na Pravi put, na Put onih kojima si milost Svoju darovao, a ne onih koji su protiv sebe srdžbu izazvali, niti onih koji su zalutali! Amin!
Amin
Adnan je bio divan covjek, iskren, posten i pravi patriota. El-Fatiha
Ugasite komentare ovaj Covjek nije zasluzio pljuvanje!