Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je u vremenu agresije na nasu drzavu i trajanja opsade grada - heroja Sarajeva bio na strani istine, pravde i pomogao na bilo koji nacin gradjanima ostao je prijatelj ovog grada i zemlje za sva vremena. Hvala ti, Anja. Pocivaju u miru, draga nasa prijateljice!
U jednom Briselu izadje 50 hiljada ljudi, hej 50 hiljada, a kod nas ne mozes skupit 5 hiljada, kakva smo mi stoka treba da nas granatiraju dok ne krepamo
ispracacu ti pricu prijatelju stari
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vi ste ga prezivjeli vi ste ga branili i vi ste ga odbranili Sarajlije ! Nemojte nikada zaboraviti sto vam se desavalo nikada,pricajte djeci unucadima,jer vi vi ste Heroji ! Iskren pozdrav za sve Heroje !
NEMA MI SLAĐE NEGO KADA PIŠEMO O SVEMU ŠTO SU GENOCIDAŠI RADILI DEVEDESETIH, A DJECA TIH GENOCIDAŠA DANAS ČITAJU TU KOMENTARE I BRANE SVOJE OČEVE ČETNIKE... I TO JE TA IZGUBLJENA NACIJA SERBA JOŠ OD TURAKA, NEPRIHVATAJU NIKADA ISTINU
Ludzak jel te stid?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zaboravilo se....
R.I.P.,Anja, hvala ti što si svojom hrabrošću,znanjem i talentom ,uspjela da preneseš svijetu realnu sliku ratnog Sarajeva ,te bol i patnje Bosanaca ,koji su bili napadnuti svoji na svome i ubijani po ćeifu "brđana",eto onako,zbog ničega,jer ne misliš kao oni...
Da nije bilo ovakvih kao ona, danas bi mislio da smo sami sebe ubijali i da su prokleti srbi upravu, ali slika govori hiljadu rijeci. Da se ne zaboravi. R.I.P.
neka si ti hljeb na nama zaradjivala , neka ti je vjecna patnja u vatri .
Ne ponovilo se. Pocivaj u miru i hvala na fotografijama.
Kako je lijepo vidjeti agresorsko-genocidnu gamad na jednom bosanskom portalu kako pjene i bale, kako su dosli na bosanski portal da se pokusaju integrisari u moderno bosansko drustvo, sto i nama Bosnjacima-Bosancima ustvari daje odgovornost da ovoj gamadi pomognemo kako bi se integrisali u demokratsko bosansko drustvo, jer su uvidjeli da agresorsko-genocidni portali ih samo jos vise zaglupljuju mada je pitanje mogu li gluplji biti, zato agresorsko-genocidna gamad morate se i vi malo potruditi ne mozete ocekivati samo da vas Bosnjaci integrisu u demokratsko drustvo-
Pa gdje si ti Djuro Turcine, krv nije voda a i 500 god nije malo, ipak smo mi Turski potomci i nasim venama tece Turska krv,,, kako je lijepo vidjeti kad se javljas i to je dokaz da krv nije voda, pogotova nasa vrela Turska krv :)))))
iste smo mi vrele Turske krvi Djuro Turcine :)))... Mozda se Turcima ne svidja sto ste i vi tzv. srbi i hrvati njihovi potomci, ali historiju i proslost i 500 god. ne mogu izbrisati :))))))))))
A ovaj skroz desno na slici na kojoj uce molitvu (fatihu) isti Munib Usanovic.
Nek mi oprosti covjek jer znam da je uvredljivo porediti bilo koga sa onim Munibom.
I opet smo skoro sve zaboravili. I onda nije ni cudo sto nam se historija stalno ponavlja.
Ima tu i Hrvata vidim...i vi sami znate da ste proli zlo sa Srbima...ja znam mnoge koji smo išli se spasiti u RH i za to vam hvala
XXL Koliko ja "vidim", ti ces opet morati da napustas Bosnu, bas zbog tog stava koji imas! Zapravo, ne bi to nazvao stavom, pre bi ga navzvao "opesivno debilnom mrznjom prema Srbima"! Mada, tada neces ici u Hrvatsku, jer da bi oni dobili Herceg-Bosnu, vi cete morati da idete malo dalje, po mogucstvu Australija, odatle se necete vracati. Naravno, govoris samo za one koji bi opet ubijali i sejali mrznju na sve strane svakim danom.
novi izgled spoted.ba portala posjetite nas posjetite i nisteznali.com ako vec niste Hvala
Kada se sjetim samo haram bilo svakome ko zaboravi patnju jadnog i napacenog naroda.
Gledam fotke sjecam se k'o sad... i sje8em se...
cetnicki ministar Radoncic i Kukanjcev slucajni Prolaznik Zlaja, ponovo rade na tome da se ovo Bocnjacima ponovi, Zato Bosnjaci smaknite ovu dvojicu srpskih isprdaka..
Pa gdje si ti Djuro Turcine, krv nije voda a i 500 god nije malo, ipak smo mi Turski potomci i nasim venama tece Turska krv,,, kako je lijepo vidjeti kad se javljas i to je dokaz da krv nije voda, pogotova nasa vrela Turska krv :)))))
cetnici je nisu uspjeli ubit,al zato jesu muslimani talibani.ironija...
slika iz 97 dosta govori ,bosnje su zeljele zelenu bosnu
ma neee mi zelimo crvenu drzavu zelene boje