Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha kako je glup, cuj tursku majku pa ne treba zapadnjacima veci dokaz da si ubijao to sto mrzis, a veci si ti mladicu turcin od bilo kog muslimana samoda znas kakv ti krv ide venama, turska papak turska
K'o da mu je Dodik rođeni brat. Ili su svi srbi takvi?
isti su monstrumi i zlocinci
@Forel Toliko si jadan, da sam sebi lupaš lajkove, majmune retardirani !!! A Tita i Titovu JNA mi nemoj vrijeđati, jer ću ti polomiti sve kosti u tijelu, ako tako nastaviš, kretenu maloumni !!! I kao zadnje, *** ti i Mladića, i Izetbegoviča, i Tuđmana, i Karadžića, i Miloševića, i sve zločince da ti ***, koji su učestvovali u rušenju moje Jugoslavije !!! Ja volim Tita, i time se dićim, a kome se to ne sviđa, nogom ga u labrnju spićim !!! PS: Pozdrav iz Beograda, za svu normalnu raju, koja voli i želi bratstvo i jedinstvo !!!
Pozdrav Generale
Ne znam samo hoće li "uvaženi" predsjednik R. Šumske svjedočiti i u odbranu ovog ubice
"Ma nije on psihicki spreman za sudjenje bolestan je" Truhni Đubre zemlja je tvoj dom!
Bravo majmune evo ti banana :)
Cudo niste stavili R. M.!?!?
Skim mi zivimo i ko nas je klao. Ovo je oficir 4 vojske po snazi u europi. Ma seljakluk sa dna kace.
ha ha,to srbine samo tako,nek vidi svjet skim se mi bočimo
Đenerale p i c k o jedna mamu ti j e b e m cetnicku ako niste krivi sto ste se skrivali preko 20 godina...mamuli va j e b e m..onaj karadzic nabijo onu bradetinu mislio je da ga nece otkrit i na kraju su ga njegovi ljudi izdali...
ja sam sarajlika... bio sam u ratu u sarajevu... sve i svasta vidjeo... sad mi sada glumi mo nesto neki suzivot, s kim, sa govnima nikada se mi necemo moci, ja da zivim sa onim ko mi je ubio brata, sestru, oca, majku... e vala nikad... i nikada se nesmije zaboraviti sta se desilo... a ovo govno od covijeka treba nabiti na kolac.... jer nista vise ne zasluzuje... bolje biti govno nego srbin...
1. Gdje si ''saralika''... ahahahahahahahaha. Nisi ti vidio Sarajeva. 2. ??bolje biti govno nego srbin'' . . . Ja sam Srbin RVI 100 % Armije BiH. Šta ćemo sad ?! Govno ti je tata!
Ma nema suzivota sa ovim govnima, sa Hrvatima se uvijek moglo dogovorit' ,ali sa ovima nikako.
i ne zivis sa srbima,jer ste ih protjerali iz citave federacije
¸milicioner dodji pa vidi kakvo je Sarajevo! Drago mi je sto nisi u ratu bio ovdje pa da vidis surovu istinu. Gdje pravoslavci, katolici i muslimani zajedno brane voljeni grad, prijateljstvo i zivote svih. Znam, govorio je risto djoKo, srpsku djecu lavovima bacaju u pionirsku dolinu, a sram ih bilo, ne znadose, da su lavovi odavno od gladi uginuli, kao i svaka druga zivotinja tamo. Eto ti propagande koja je tebi i historiju, i sadasnjost i buducnost napravila. Nek vam je bog na pomoci, necete znati istine nikakve jos stoljecima, mozda nikad, a mozda ni tad, zatucani mozgovi.
hahah... pa na ovim prostorima ovdje svi imaju najmanje 15-20% turske krvi, kolko god to bilo nekome drago ili krivo. A ovaj "čovjek" sa slike je ovim riječima samo prestavio sebe ko je on ustvari i gdje mu je mjesto.
Mozda se đeneralu prisralo a ovi ga nisu htijeli pustit....covjek se prepao da se opet ne ukenja pred javnoscu....
Haha dzubreta ćetnićkog valja umrijeti tamo idiote