Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sa cime ste dosadniji sa dzekom koji je piskio ili sa mladicem koji je kakio
mladic ratko, up\'o mu glatko !
C R K N I U N A J G O R I M M U K A M A SERVO-SMMRDO IMPOTENTNI VAMPIRE...!!! Sjeme vam se zatrlo servi...!!!
ugodan boravak srpskom junaku u celijama haaga i nemoj svoje tamo tuci kao sto si krenuo prije operacije
kako rece lipa nas gradonacelnik splita mrziti srbe je prirodna stvar
SVI SU ISTI PRLJAVI SVINJAVI DA BOGDA U VATRI GORIO ČETNIK ČETNICI = SRBIJA
E, znate sta? Ma ja ne znam kako bih zaspao veceras da ovo nisam saznao!!! Sjeme mu se zatrlo! Pa zar stvarno mislite da nekoga zaboli neka stvar kako se ovaj kasapin osjeca?!?!?!?!??!
Nikad dobre vijesti na ovom portalu
Đenerale Ratko ljubim te u bradu živio sam na selu sad zivim u gradu Aj\' take-beer
bilo bi dobro da su ga operisali \"na živo\" - bez anestezije
Umjesto da svaki dan imate clanak o zlocinima koje su radili i koje je naredio ovaj monstrum, vi objavljujete clanke iz srbije o tome kako je gajio pcele i sl. gluposti. pisuci kako je spavao, s kim je igrao sah, i sl. doprinosite zamagljivanju istine i stavljate njegove zlocine u zapecak
www.klikomat.info/pwn.php?ID=601
da te all\'ah nagradi tako sto ce ti se kcerka udati za srbina
Ja što ti je život čudo... Ko bi rekao... Da mi je ko pricao da ce mi biti u jednu ruku drago da se ova o-je-bina osjeca dobro i da bude zdrav... zadavio bi ga golim rukama... A ovako, sad\' zelim mu zdravlja i zivot dug... da pozivi i da se napati u kazamatima sirom evrope... Amin..
naravno da je bitna vijest, jer da je riknuo ispalo bi da je utekao pravdi ko i njegovi prethodnici od kojih su neki slobo, alija, tudjman...
ovo je super vijest, želim mu dug i bolan život. neka njega na životu, nek se skot pati barem ovako kad ne može na neki pravedniji način.
E jaka vam vijest.pa ima li neko pametan u toj redakciji da nas poštedi ovakvih vijesti ili tipa Dodok kakio piškio .Pa pobogu ljudi vi i pravite od majmuna heroje .