Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotov je. znala je srbija sta daje - pokvarenu i neupotrebljivu robu.
Želim ti dugu,tešku i sporu smrt = raspadaj se živ ubico !
stvarno mi je zao ako krepa,,,,tako rano,,,,,,,,treba da se napati i da krepaje zlocinacko smece,,,,,,krvolok.....treb ada se raspada pa tek onad da crkne na mukama,,,,,,,,,,,,,,kako majke srebrenice umiru za svojom djecom i pate............dabogda zivo jos puno godina ali u muci i patnji...............
htio da se objesi ,kao i milosevic,sreca ovog puta spasio se .
Ma nije mu nista.....samo se malko us-rao djeneral !!!! Ja mu iskreno zelim dug zivot.....tesku bolest !!!!!! SIKTER
Ja neznam sto ste toliko zapjenili kad Hakija Meholjic fino kaze neki dan da su prodali srebrenicane??? Za to ste se usutili a? Fino su se nagadjali ko na pijaci, koliko hiljada treba da se halali?
Došao je čika Azrail po tebe...sad ti valja pred najviši sud...spremi se dobro, trebat će ti...
dereL ti se stara kad je ljuta?
znali ste to pa je zato i uhapsen treba ga sad mucit svim silama da crkne u teskim mukama
Mile i Ratko u bolnici, a Reprezentacija BiH na \"Stade de France\" ABD pobjedjuje Francusku... NEPROCJENJIVO... Al\' ipak... za sve ostalo tu je Slovenija... ;)
Izgleda da je puno pushio u celiji. Mlatko, Mlatko, Dok tebe vodaju po bolnici BIH sve pobjedjuje.Sam ti pushi Mlatko!
Gad umire dok večeras Bosna pobjedjuje!!! Zvuči kao lijep san!!!
Nemojte se ljudi provaljivat,kakve želje da on umre?Prvo presuda za sve zločine,pa onda dok bude truhnuo u zatvoru da ga stignu duhovi prošlosti i zahvate sve bolešćure.Nekad je život veća kazna od smrti.Bila bi velika nepravda da krepa prije presude.
Ko ce prvi u bolnici riknuti Dodik 1,50 kvota a Mladic 1,80 :) oba u isto vrijeme 2.50 :)
Da hoce ovo IZDAJNICKO KUKAVICKO PSETO KREPATI DA NE BRUKA SRPSKI NAROD J.E.B.A.L.I MU SVI PALJANI, SOKOCANI, I KALNOVICANI SVE PO SPISKU...ISTO I ZA KUKAVICU JADOVANA VAZI....
Dabogda umro, djecu mu j.e.b.e.m
L I P S I U N A J G O R I M M U K A M A MONTSTRME SERBSKI VAMPIRE TERORISTO I NAZZI UBBICO...!!!