Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vrlo vazno... ...neka oni piju svoje... a mi cemo piti svoje i cao vozdrica
ja mlijeko uzimam od ove jedne komsinice sto ima kravu, a vi se trujte sa nekim tamo dukatima i vindijama!!!
VI SVI ŠTO PLJUJETE PO VINDIJI I DUKATU MISLIM DA STE TO MLIJEKO SAMO VIDJELI NA POLICAMA,KUPITE JEDNOM ,PROBAJTE PA SUDITE,PA ĆETE VIDJETI ČIJE JE KAO VODA...DA NE GOVORIM O TOME ODAKLE MILKOS UZIMA MIJEKO I GDJE SU MU FARME...
Svijet će u borbi za profitom vrlo brzo otići u 3PM. Želja za enormnim bogaćenjem pojedinaca i korporacija je srozala sve moralne norme i obzire. Opasno olovo u dječijim igračkama, kancerogena dječija hrana, mikrotoksini u mlijeku, lude krave, konjsko meso u sendvičima, pesticidi u hrani... šta je ljudiima... U pozadini svega je prokleti GRAMZIVI PROFIT koji ne bira način i sredstva da se još više bogati na jadu i čemeru običnih ljudi. Černobil je bio incident a ove stvari se namjerno i svjesno rade. Očigledno da je 21 vijek, vijek lupeža.
Valjda ti to govori nešto. Piješ "mlijeko" koje nema ukus mlijeka. A to je iz razloga jer kao dijete si rijetko ili nikada imao priliku da piješ mlijeko koje daje krava. Da si tada hranjen samo salamom, ne bi ni alpsko danas podnosio.
"‎--Nije stani malo,polahko!!., kad Rvatska udje u Eu -necemo vise moci izvoziti mlijeko..moramo imati certifikat.. zato smo im mi otkacili..da li se neko sjeca slucaja sa Alpskim mlijekom.. to je to"
evo pomuzite i mene, pa testirajte moje mljeko!!!
@rustem aga.Džaba si se kamufliro nisi ti rustem nego domagoj-aga.
Pijem Vindiju i piću je i dalje jer je najbolje mlijeko. Na izmišljene afere ne padam. Tako ste uništili Alpsko, ali ovaj put vam neće proći. Mogla bi superanaliza iz Beča pokazati da je mlijeko bilo u redu i da je ovo sve jedna velika namještaljka.
ja odoh da pomuzem komsinicu :) nema krize :)
Glupi hrvati hahahahahaahaha
prodaju nam godinama otrovano mlijeko, i kad ih provalimo svale na anas da je to nase, da imamo imalo postovanja bez obzira bili iz rs ili federacije ne bi uzimali njihovvo mlijeko pa eto nek ga prodaju kome hoce
narode moj bosanskiii kamioni s mesom iz holandije samo zamjene papire kod todorica i pravac BIH potrovase vas svim i svacim i jos dobro zarade ,samo domace i svima ce vam i s ekonomske strane bit bolje
Ja pijem ALPSKO mlijeko jer jedino njega podnosim, od ostalih mi je nekako muka, povraca mi se ugl. ne odgovara mi okus. Ali naravno podrzavam nase proizvode npr. MEGGLE i NASE MLIJEKO !!
Dosad sam pio ovo dukat i vindija mlijeko ali nemam nekih posljedica osim što mi je koža malo pozelenila te otekla,opala mi je kosa a drugovi kažu da svijetlim u mraku.
Mnoge "bolesti civilizacije" su posljedica čovjekovog odrođavanja od prirode. U ovom slučaju, pojava aflatoksina u mlijeku je posljedica nepravilne prehrane krava. Prirodna hrana preživara nisu sjemenke žitarica, već TRAVA. Da se hrane travom i sijenom (i gomoljastim povrćem tokom zime), rizik pojave mikotoksina u mlijeku bi bio neznatan. @Ljiljan Slažem se. Problem je u tome što smo mi od Dejtona okupirani. Zato treba stvarati alternativne, neformalne institucije, i zbog toga, između ostalog, podržavam SBK kao koncept (iako ne mislim da je najsretnija implementacija).
Pa ako je tako, onda bi i mlijeko domaće porizvodnje trebalo biti kontaminirano...