Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI IMAMO PUTOVNICE I ZIVIMO U MOSTARU STO ZNAČI DA JE MOSTAR REPUBLIKA HRVATSKA, I DA NE PRIPADA OVOME TAMNOM VILAJETU KOJEM TREBA VIZA I KADA KRENE U WC., ILI TI MOZDA 5WC.
Spricu lazov cino... Gdje ti je 31 septembar??? Zar nisi obecao da ce se sve srediti da dodjemo na bijelu listu? Ti od 52 ispunio 10... a od toga 4 si ofarbao do bola.. Ostalo ces ispuniti po planu svog licnog programa prije nego odes u lud nicu laz uci 3.8 miliona ljudi???!!!! Moj spir icu koji si ti debi lcina... \"svaki dan je vazan\" genjac ne pala-mu-di kao i spiric... JER JE SVAKA STOTINKA JE VAZNA! A i ovaj sredoje izmisljen za biometriju ... pretrgose se ljudi raditi .. Da vam konacno bude SVIMA kao i nama... Ostao sam naprosto bez rijeci ... 10 od 52... 10 od 52.... 4... 10... 52 ... 952....od 999529999599299552299299299