Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznajmo Kosovo ....
Mrzim Ruse. Prezirem ih tačnije. Ali prvo pročitajte članak! Nisu glasali protiv, glasali su SUZDRŽANI što znači da je rezolucija prošla i s njima i bez njih. Ako su imalo pametni, znaju da njihovo petljanje po Bosni ništa neće postići - previše smo im daleko, Evropa nas hoće pod svoje uz punu podršku SAD-a, a ni mi ih ne prizivamo (niko osim laktaškog krmka tačnije). I sama Srbija između Rusije i EU bira EU, i toga su Rusi svjesni. Ali naravno da neće glasati za jačanje uticaja EU u Bosni kad se već mrze sa EU i prepucavaju međusobno oko Ukrajine.
Opet ce puknuti nad nama, svjetske sile bi da nas jos nekako podjele da mogu, dio Rusiji, dio SAD-u.
EU, to ste vi i cekali cijele ove godine..
BiH i tacka!
E tacno ne znas ko je gori... Ove Bosnje koji laju na Ruse ili ovi koji ih podrzavaju... EU je jedini izlaz BiH iz potpune kome (mada su i oni stoka), a Rusima ne pase, jer ostadose bez velike prilike, a ove budale ih podrzavaju... A onda nesto kontam, mozda Rusi imaju pravo, ovu stoku, stoku koju BiH cas zamisljaju u EU, cas na Arapskom poluotoku, takvu stoku uvesti u EU.... No, no! Ocigledno je da Bosnje vise zele neku uniju sa Turskom i ostalim kozojebnim drzavama, nego evropskim drzavama... A to je dokazano na ovim izborima...
brcko_rs>> Sa kojom logistikom je raspolagala VRS * JNA i koji vam je rezultat, ako se odbaci broj ubijenih nedužnih civila? Rat ste vojno izgubili po svim vojnim parametrima i bilo je pitanje sata kada će pasti Pale i Banja Luka. Te koliko je boraca VRS poginulo na terenu sa puškom u ruci? Komparirtaj podatke ARBiH!
Izbaciti iz glave da se Rusi mogu petljati u sve, a pogotovu pomoću Mileta i trabanata mu u pljačku BiH!
Hladni rat-prepucavanje i režanje.
Ma de Rusija malo podiže repić ovim iz genocidne, umjesto toga trebaju da se pokriju ponjavom imali čitavu JNA pod svojom kontrolom i nisu mogli da osvoje jednu državu.... zato ima ona kletva "dabogda bio jak ko srpska armija"
Rusija bas ocito zeli da se Bosnjaci i Hrvati osvete Chetnicko Genocidnom Entitetu i njezinim Genocidasima. Mislim da Rusija treba da se izbaci iz UN-a i pusti Bosanskohercegovackim gradjanima da se sami odluce sta ce sa BiH. BiH ide u NATO I EU a Rusija ako misli da moze upravljati nasom Domovinom trebamo im dokazati na sta smo sve spremni mamicu im onu govnastu hejbem
brcko_rs: ja ba vi niste klali vi ste pravi mirotvorci i imate baš finu vjeru... a ne znaš to da su" balije" spasile hiljade srba kad su ih austrougari klali na Drini pa ste nam na lijep način vratili 92
politicke igre istoka i zapada i nista drugo... da je i jedne i druge briga za BiH davno bi mi imali bar malo uredniju drzavu,ali nije ih briga ...amere i ruse samo zanima utjecaj i nista drugo ... zato nam i ne dolaze ugledni drzavnici ... a mi kao narod dobro znamo za slucaj ambasade ko i gdje ide po tudja misljenja odnosno naredbe :)
prvi komadant, general, stranac koji nas ovaj put zaustavi ispred banjaluke ima metak od mene licno kostiju mi moji svih mrtvih
Dodik se zalio kako bh politicari ne zele da se igraju s njim. Vitalij kao dobar prijatelj zavrsava sto je Dodik poceo :D hahaha
Novi rat u RBIH je neizbjezan. Samo nek nas SAD naoruza pa cemo mi i usranu srbiju sravniti sa zemljom...
neka neka promenjem..samo nam treba jos 3 najvise 4 godine..onda slobodno neka dodju zajedno sa NATO paktom u paru..da ih omlatimo sve dok smo u kancelariji.Cisto da se ne mucimo 2 puta :-))
Rusija nema šta da traži u BiH, s obzirom da ih većina populacije ne želi ovdje. Ovo su samo političke igrice, da se pažnja EU, SAD-a i NATO-a skrenu sa istočne Ukrajine i Baltika. Ubijeđen sam da i Rusi znaju kako nemaju šansu u našem regionu, s obzirom na prisustvo NATO-a, ali smo im odlična diverzija, to jest klasična valuta za potkusurivanje.
matematika ti očigledno nije jača strana, kada misliš da su Srbi većina u BiH.
Um, ti znaš da je 2013. održan popis u BiH? Prema preliminarnim rezultatima u BiH trenutačno živi 3.791.622 ljudi. Od toga u FBiH 2.371.603, RS 1.326.991 i Brčkom 93.028. Pa sad ti računaj da Hrvata u BiH nema sigurno više od 250.000 - 300.000. Znači da Bošnjaka ima najmanje 2.000.000 samo u FBiH. Kad bi uzeli da u RS žive samo Srbi, a ne žive, opet Srba nema više u BiH nego Bošnjaka. Link za preliminarne rezultate: http://www.bhas.ba/obavjestenja/Preliminarni_rezultati_bos.pdf Treba ti, jer očigledno pojma nemaš o čemu pričaš. Upitno je da li uopće živiš u ovoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.youtube.com/watch?v=tZtdcKQC8Ew