Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakav dogovor se ne moze postici sa ovim strankama koje jos uvijek guraju i vode politiku punu nacionalizma....SDA,HDZ,SDS,SNSD...
ma to je stara prica i odvec svima poznata, ali oni ce grati tu pricu sve dok osvajaju glasove na njoj. Nadam se da ce ovo sada biti pokazatelj ljudima da od nacionalizma nam nema napretka.
Vrlo sam jasno rekao stav da mislim da je pozicija, posebno političara iz RS-a, da je bez ulaska Srbije teško govoriti, ustvari nemoguće govoriti o podršci srpskih političara ulasku BiH u NATO, ali da se obaveze iz Akcionog plana trebaju izvršiti", kazao je Ivanić. Stoka!!!
E vidi ti njima izjava, samo mlate praznu slamu! Obujte gumene čizme i uhvatite se za novčanike i pomozite narodu!
G O V N A
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Ivanić = nilski konj!
Šta je imao razgovarati sa ovim tuljanima, bezbeli je nešto novo čuo? Pogledajte im podvoljaka! Samo im je trebalo podijeliti lopate i gumene čizme pa pravac Posavina! Kako bi oni meni radili, dajte ih meni samo na sedam dana! Goli Otok bi bio godišnji odmor za ono kako bi ih ja upregnuo!
OVAJ DOŠAO KO NA PIJACU, OD TEZGE DO TEZGE, PA GDJE JE JEFTINIJE. KLOŠARSKO UDRUŽENJE. DA LI SU ONI NEVLADINA ORGANIZACIJA ILI UDRUŽENJE RIBOLOVACA. MISLIM NA OVOG RSGUNSENA.
Kako ih usta vise ne zabole od toliko razgovaranja ?
Vrlo sam jasno rekao stav da mislim da je pozicija, posebno političara iz RS-a, da je bez ulaska Srbije teško govoriti, ustvari nemoguće govoriti o podršci srpskih političara ulasku BiH u NATO, ali da se obaveze iz Akcionog plana trebaju izvršiti", kazao je Ivanić. Stoka!!!
Kad ce govnari obuci cizme i prakticno pomoci narodu ,da dozivimo da vidimo..!
za nasu drzavu pitanje vojne imovine i priblizavanje ulaska u NATO su jako vazne stvai,ali kako da ih se rijesi pored nacionalista koji vuku svaki na svoju stranu.
Šta vidimo na ovoj slici? Pa šest nakaza i jednog političara. Pa uporediti... Koliko BiH koštaju ova šestorica i koliko pozitivnih promjena donesu ( nula ) da opravdaju svoju cijenu i koliko zaradi Rasmussen koji mjesečno uradi više posla nego sve ove stranke skupa za godinu, da ne kažem deceniju a ni to vala ne bih pogriješio.
HDZ, SDA i euroatlanske integracije su nespojivi u normlanoj i smislenoj recenici!
Mijenjam kabriolet kuću u Doboju za garsonijeru neđe na moru
Rasmussen rokaj dan i noć rs i srbiju i biće sve ok
jel ti ziva muhiba?