Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maaajke Srebrenice apeluju na NATO da tokom posjete Sarajevu rezolutno ukine RS, a da fonove namjenjene pristupanju NATO-a iskoristi kako bi se podigle porusenje dzamije u RS-u, jer kako rece jedan od vodja cija je zemlja clanica NATO-a - dzamije su nase kasarne! Em ce uciniti sevap, em ce Bosna ispuniti uslove iz mape (jedinog pravog) puta.
Imamo mi braću Ruse i Kineze na našoj strani, a fašistički NATO čemo uništiti kad tad !!!
Doveli smo mi Rusiju, ko j-e-b-e NATO terroriste.
trazim nekog jakog srbina da me bichuje i analno obradi. nema kite do srpske
nema ni popisa ni prakticnog rjesavanja pitanja drzavne imovine pa ni ulaskaa u nato bez uspostave jasne medjuentitetske granice