Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slavna@ Slazem se s tobom da jeste bilo zloc.ina,uostalom postoje i dokazi. Ali relano gledajuci to su smijesne cifre sta je cinila Armija BiH (u Trusini ubi.jeno samo 16 ljudi). Zlo.cin je zlo.cin ali se ne mogu porediti ovi minijaturni zlo.cini Armije BiH sa bilo kojim zloc.inom Hrvatske vojs.ke,a da ne govorim sta je Vojs.ka RS radila.. Nikad niti jedan general Armije BiH nije naredio ubi.j.anje civila ili zaroblj.enika... Ne branim nikoga samo vidim cinjenice i cifre. A ovoj Rasemi vidis na faci da je krv.olok.Pozzz
\"...da je i sama žrtva rata. \" Krmača jedna, s njom na vješala. A za njom bi trebao da odgovara i nadređeni specijalne jedinice Armije BiH \"Zulfikar\" a za njim i njegov nadređeni zbog prikrivanja ratnog zločina.
Opet se Amerikanci Židovi i Hrvati urotili protiv našeg jadnog napaćenog BiH naroda. Sad ćemo mi organizovati skup podrške našoj maloj Zoljici i nositi parole \"SVI SMO MI ZOLJA\"
zločin je zločin i ni jedna strana nema pravo da ga krije
stvarno joj je faca luda
Ovaj i ovakvi slucajevi opravdavaju RS da raspise referendum. Takozvano pravosudje takozvane BiH je znalo za ove slucajeve i prije napustanja zemjle, ali polako i sigurno isplivace svi ovi na vidjelo.
Ovako se samo od slanine sapunjare može odebljati? Krmača i po.
Kao prvo imas li dokaze za te gluposti koje pricas o Karicu i Halilovicu? Ako imas, sto ih nisi predocio ili, jos bolje, sto nisi, kao veliki patriota, svjedecio za svoj narod? Kao drugo, Ahmici, Heliodrom, Dretelj, jel\' to mozda bez odobrenja nadleznih HZHB ili su te naredbe donosli marsovci? Nego, bolje ti je, ulozi energiju u prosvjede za oslobadjenja Gotovine, covjek ni kriv, ni duzan fasova 24 godine, a zna se da nije on izdao naredbu o naknadnim zlocinima poslije Bljeska i Oluje.
zgodna zenska ova Rasema!
mozda je bilo u samo odbrani
NEKO MORA , PA CEMO ZUKU JELI .PO PRAVDI BRATE , PA KOM KAPA , KOM CARAPA .
zlocin u trusini se nije desio u zukinoj zoni odgovornosti ,zuka u trusini , niti je bio , niti je komandovao , niti je naredivao , koliko ja znam zuka je u to vrijeme bio na drugoj funkciji .a i da nije bio , nije imao niti vojnu , niti efektivnu moc da istrazi zlocin .valjda postoji neki lanac komandovanja , podcinjeni , predpocinjeni . sta ste vi vojni analiticari .ma daj upoznajte se malo sa slucajem pa onda pisite . sjaste vise sa ovog covjeka .
I DA ZNAS , TO NIJE BILA NIKAKVA BANDA , NEGO SPECIJALNI ODRED PRI STABU VRHOVNE KOMANDE , SVK .ZNA SE KO JE BIO ZUKIN SEF .
i ovo iritantno \"pravdanje\" sa bosnjacke strane, uvijek su zlodjela cinili pojedinci, a sa drugih strana je to bilo organizirano. shvatite vec jednom da je ovo bi plemenski rat izazvan od strane velikih sila.
U opcini Kakanj je prije rata bilo oko 16000 Hrvata, danas ih je oko 3000, sto znaci da je ucinjeno ORGANIZIRANO etnicko ciscenje..po tvom su vjerovatno i to uradili Hrvati sami sebi, Armija tu nema nikakve krivice!
sta ti znas o zuki , fukaro . zuka je zrtveno jagnje
Nisu oni bili pripadnici Armije BiH, vec te Zukine bande koja nije bila ni pod cijom kontrolom. Uz to, mislim da su oboje zrtvena janjad.