Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros mi konobar donese kafu sa zlatnom kašikom
SDA je veliko zlo,ne samo za cjelovitu BIH,nego i cjelovitu FBIH.
HAJDE BA NESERI!
Najjače mi je da imaju "Sud časti" !!!
I Naila Šećkanovića u njemu, hahahaha :))
Čudi me da Mirsad Kukić nije ušao u sud časti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kunem se Bogom da mi je ovaj izbor, dakle, izbor Bakira izetbegovića pao veoma teško i da sam očajna zbog toga. 25 godina SDA vodi zemlju i??????????????????????????velika većina običnog naroda živi kao ulični pas, kao životinja, pati se, nema sredstava za život, penzije najmizernije na kugli zemaljskoj, u 10 godina povise 3% (haha) a nakon mjesec-dva povice i cijene i uzmu nam 10% dakle nama penzije redovno opadaju samo što je narod u očaju pa neki to i ne vide. Dakle Bakire, očajna sam, znači da nama jadnima, običnim ljudima sa SDA na čalu definitivno nema spasa. Bože, postojiš li?
Joj što ovi partijaju - do zore! :D
i šta je promjenjeno za ovih 20 sati,odlučili su možda da će ukinuti RS,pokrenuti fabrike,napraviti solarne elektrane,postaviti novih 5o vjetrenjača,da će dodat nitro pogon u izgranji autoputa i da će rok biti "na more do zime" jesu li napravili deklaraciju o 100 hiljada neradnih mjesta,ma nisu,dogovorili su samo jednu stvar kako će do divlje orhideje na doručak pa da lijepo pajke
E, ko je pobjedio? Bakir? Ko bi rek`o. Ovo bi bio jedan hipoteticki scenarij da nas politicki ambijent nije baziran na jednom licu (podjeljeno na tri).
http://ba.n1info.com/a44082/Vijesti/Vijesti/Nepravilnost-tokom-kongresa-SDA.html HEBO vas SDA !!!!! ...seljakljuk tezi...
1.na ovom 22% fildzan republike,sto vise dzamija,sto manje obrazovanja 2.ako se pojavi neki "pametan" u medijima,da kopa po proslosti,neka ga mrak pojede 3.sto vise dugova od mmf,da mi mogli placati nasu policiju i sve da nas cuvaju,jer ako smo mi SDA svi dobro placeni,i pravimo derneke,nema problema.
Zanima me da li se medju usvojenim strateskim dokumentima nalazi i dovrsetak crkve u dvoristu Fate Orlovic?
Lustige behinderung...! https://www.youtube.com/watch?v=hWaD2TtSvH4
I kako poslije ovog maratonskog idiotizma da se nadas boljem?
Pogledajte vi te znalacke face, pa Švabija bi nam pozavidila na ovakvoj politickoj eliti. Elegantna odijelca, satici na rukicama i naravno znalacko-iskusni izraz lica u fazonu 'znamo sta radimo'. A tek kolicinski su nenadjebivi jbg treba upotpuniti sva ta mjesta krucijalne vaznosti kao: podpredsjednik, podpodpredsjednik, njihove zamjenike, zatim sekretaricu i sekretara, njihove zamjene naravno, blagajnika, redara, podblagajnika i njihove zamjenike, pa komunisticka partija kine bi ostala zadivljena ovakvom brojnoscu. I glupavi narod se pita gdje su pare, pa ljudi moji valja platit svu tu gospodu. Al vrijede svakog feninga, i hvala im na nevjerovatnom usponu BiH od 96 do danas.
Šta je ba ovo - kongres starkelja. Ovi u prvim redovim u prosjeku imaju 60 ljeta. Jadna naša zemlja ko je vodi. Odoh da plačem nad sudbinom ljudi.
Dalju strategiju unistavanja Bosnjaka povratnika u (rs)....!
"Sud časti"-al ste me slatko nasmijali!!!!HEHEHE.....
mogu mislit kako nam se stranci smiju ...dodik,covic i baktrix nas ... jao nama i kod nas predstavlja...
Nemate pojma kako sam odahnuo kad su javili da je sve zavrseno. Citavu noc nisam oka sklopio strepeci kako ce to sve proteci. Jako dirljivo a ne znam jesu li na kraju zapjevali. Sta ce sad da klepe to nije javljeno.