Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema nista od tog, sjetili se 30 g poslije rata
Ne kontam nikako kakva ranjivost zena, šta je sa muskarcima izgleda da je normalno da ih se ubija, siluje, muči itd. Ubistvo je ubistvo i treba biti ista kazna bez obzira ko je ubijeni i ubica. U Srebrenici pobili 8k muškaraca zene pustene i sad ispade zene ugrozene u ratovima.
Šta ce biti sljedeće posebno zastititi pripadnike LGBT. Nije mi jasno ima li na ovom svijetu iko normalan. Prvo ue bila borba za ista prava - poštujem. Sad kad su se izborili za ista sad bi da budu povlašteni.
Zena koja preživi ovakav čin nikada neće pristupati odnosima bez aktiviranja traume. Ono sto svaki pojedinac može uciniti je da se suzdrzi od komentara koji bi mogli uvrijediti i povrijediti zrtvu. Nije tabu i žrtva ne snosi nikakvu krivicu. Počiniocu kazna-odstranjivanje polnog organa. Hvala!
Država mora javno linčovati par njih,da se društvo osvjesti.Ubio ženu što je otišla od njega,nije otišla što je bilo dobro i sigurno s njim.Dali mu advokata moj Bože!!!
Je*o drzavu koja nije nista konkretno uradila povodom ovoga odmah poslije rata,sad ce 30 godina koja je fajda bilo gledat raznorazne Sebije koje nosaju šalove od 10 milja i bahate se a sad kao nekom bi pomogli