Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozdjazde opet :(
Znači bila je potrebna #INICIJATIVA MLADIH da naPčelnik skonta da treba urediti Chuck 6 stajališta? Impesivno !
Pa jebote zar mu to nije poso da uredjuje svoj grad kao nacelnik!?
Ocekujem sutra ove intelektualce iz kraja da išaraju ovo.. A za koji dan i da porazbijaju pri povratku sa fakulteta zvanog " kafana zlatno burence" ...
Nece dugo ovakvi lijepi.Sad ce izbori , ima da ih plakatama uniste.
Mozete vi pljuvati po njemu kolko zelite ali ovo sto on radi je za svaku pohvalu gorazde ide naorijed velikim koracima a pogledajte stajaliste u vasim gradovima . A da se zna da nisam njegov advokat niti me interesuje politika al ono sto vidim kad odem u gorazde je to da grad ide naprijed u svim sverama zivota.
Svaka čast načelniku
Wow,kakav uspjeh,smijesno majkemi da ovo objavljujete!!!
@Armi gorazde-x.com
Bravo, samo naprijed.