Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, ja sam se pozitivno iznenadio pa je i toliko Bošnjaka u RS-u, obzirom na politiku koja je u nekim segmentima mnogo gora po Bošnjake od one koju je Karadžić provodio...
Ne znam na šta si mislio pod Karadžićevom politikom, ali rezultate te politike i dan danas se vide u Tomašici kod Prijedora. Teško da bilo koja politika u bilo kojem segmentu može biti gora od one koju je provodio Karadžić.
ocito da gospoda iz SDA nije govorila istinu. bolje reci LAZU. BROJKE SVE GOVORE. veci JE progon srba u federaciji nego muslimana u RS. SVE CRNO NA BIJELO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek se vrate oni iz svetske i danske i eto ti svi bosnjaci u rs bar njih 90% ....ali ko je lud da se vrati iz svetske u vukojebinu....zato mani se suplje price salkicu i zapitaj se gdje su srbi u federaciji.......
Poslušali zločince karadžića i krajišnika i napustili svoje domove i otišli da smrde sa svojim smrdima, čak su i mrtve nosili i palili svoje vlastite kuće: http://www.youtube.com/watch?v=qvrea7OMUus
srbi u Sarajevu prije rata http://www.youtube.com/watch?v=YIrZ5AV6Lyg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZATO JE U RS ZRAK DALEKO CISTIJI I SA MANJE SMRADA NEGO 91.
Dovoljno smrde takvi kao ti, za sve zajedno!
zato vam je ludara puna takvih ko ti a svaki dan se neko sam ukeba...progone vas duhovi
Strasno je koliko Bosnjaci vrse medijsku propagndu i napade na ostale narode u BiH. 1. Spominje se kao da moraju biti Bosnjaci vise ukljuceni u vlasti, apsolutno se slazem sa tim, ali to pravo im ne smije biti garantovano, nego prema zasluzi i osvojenim rezultatima na neposrednom glasanju, tj izborima. 2. Ako je vec sve ravnopravno i regularno, zasto se ne spomene onda i broj Srba u FBiH? 3. Niko Bosnjacima ne brani da se skoluju, rade i bilo sta drugo. Ovi sporadicni slucajevi su plod politike, i ne moze se generalizovati. 4. Od ovoga je barem 30% ljudi koji ne zive tu i zbog toga Bosnjaci ne mogu dobiti veci udio u vlasti. Krivo mi je kad se nesto prica i izmislja, jer moje komsije Bosnjaci dodju preko ljeta, budu par dana i nazad na sjever. Ne pada im na pamet da se vrate. Isto tako, Hrvati u Posavini, neki dan na Sv. Svete puno Hrvata. A realno takav je slucaj i sa Srbima, ko bi se vratio u Grahovo,Glamoc,Drvar, u Zenicu, Sarajevo, jer se za 20 god vec nekako snasao i da mora opet
Ramize, reci ti nama, koliko je procentualno manje Srba, ili u brojkama u Sarajevu sada u poređenju sa 1991. i summa summarum, koliko hiljada , od stotina hiljada , sada živi u Federaciji.??? Kako ćeš to objasniti,a da ,zaboravio sam, otjerao ih Karadžić, Mladić, CIA, BIA, FSB, Illuminati, Malteški red vitezova, Vatikan, NSA, FBI, CIA, MI5, Masoni, Delije, Grobari, četnici, partizani, Tito, Kralj Petar I Karađorđević, tantre mantre....
Odgovor je jednostavan: Samo da onaj obrvaš Krajišnik, i njegova svita, NE POZVAŠE Srbe sa Grbavice, Ilidže, Vogošće da napuste svoj grad, jer će im on sagraditi bolji i ljepši, sad bi u Sarajevu bilo Srba puno, puno više. Idi pitaj njega, na Plama, ZAŠTO?
Salkiću, ne hvaleći ti SDA, pomogni onoj hrabroj djeci iz Podrinja. Zakuhaj malo u centrali stranke. Nemoj da im šalju balvane za šatore. Potrebno je mnogo više za njihov krvavi rad u sred nesretnog okruženja u kome se nalaze
Ovaj gospodin bi trebao izbjegavati fotke ..neko moze imati nocne more..ruzan brate skroz..
U FBiH Srba skoro da i nema, a prije rata su sacinjavali bar cetvrtinu stanovnistva FBiH...
Iz TAKOZVANE "rs" je PROTJERANO vise Bosnjaka od 50% jer su se mnogi od njih izrazavali kao "JUGOSLOVENI" a ne poznajem niti jednog CETNIKA koji se izjasnio drugacije nego srbin 1991.
Akademice moj -kao da je to vazno kako se izjasnjavas,vazno je ono drugo-sta ti je u dusi,a ono...'cetnik,pocetnik, ustasa,nestasa, turcin,poturcin,mudjedino i ostali nazivi'' sluze samo kleronacistima za zavadjenje naroda.
Neka neka vas ima hvala Bogu i treba da vas ima ,samo ''ne trazite djavola'' nego slozno zivite sa svojim Srbima i Hrvatima u R.S-to je vasa domovina ,druge nemate.
Nije R.S nicija "domovina", to je samo naziv entiteta!!
Ne budi smiješan, kakva "domovina". Domovina je jedna, za sve: Bosna i Hercegovina
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I ti Salkicu si samo za svoje interese tamo ,viknuo je vama cetnik (SDA) pristade na ovakvu drzavu za narod podrinja ......- zalosno....!
haj bas ta brojka..
Koji je to nas politicar stao pa se zalozijo za muslimane ili gradjane BiH pa da nam je valjao?! Jebem li ja njima mamu cigansku, svi oni podpomazu nastavku genocida u BiH.
Pih, i to je previse.
Život je takav! Niste ostvarili vaše nakane da bude 3%.
O cemu mi pricamo gospon Ramize,o kojim Bosnjacima,onim koje ste vi gurnuli u ponor,kojim iz dana u dan zabijate noz u ledja.Pustite suplje price,pocnite nesto raditi za ovaj jadni narod.
Pa sta ste uradili za bosnjake ... sjetite se svi i bosnjaka kada treba dobiti glasove na izborima, govorite stalno kako se borite za bosnjake, a u praksi svi vidimo da vas nije briga ni za koga osim za vas same.
A istim tim Bosnjacima je tvoja centrala Ramize ledja okrenula i vrh angazmana je donacija greda za satore ispred OHR-a