Danas odluka Kluba Bošnjaka
0
Ramić: "Blokiraćemo rad institucija RS-a"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu svi kao ti pobjegli u dijasporu.
U odbrani Bosne i Hercegovine od srbo-cetnickog fasizma najveci teret i zrtve su podneli Bosnjaci islamskog vjerozakona, ali ja ni u kom slucaju ne nipodastavam ni vitesku zrtvu Bosnjaka pravoslavnog i rimokatolickog vjerozakona i BiH patriota drugih vjera, nacija i ideoloskog usmjerenja. Svima njima nek dragi Allah podari lijepi dzennet pokoj im dusi i neka im je lahka zemlja bosanska. Srbo-fasisticki olos koji bastini cetnicku veliko-srbsku ideologiju i duhovno zagadjuje nasu domovinu je vrsta u izumiranju. Nakon Srebrenice on je i pred Bogom i pred ljudima i pred historijom porazen. Bosnu i Hercegovinu nisu unistila sedam korpusa zlocinacke JNA stacionitanih na njenoj teritoriji i jos par puta po toliko u Srbiji a kamoli nekakav metiljavi Boris Tadic.
Al su se ove azilantske brigade digle iz cijele Evrope da brane Bosnu i Hercegovinu inace hriscansku zemlju. A po takozvanim bosnjacima oni su nastali direktno od dinosaurusa \"bosnadicus pedericus\".
VRIJEME JE NAPRIJED BOSNJACI I BOSNO I HERCEGOVINO!Ukinut genocidnu tvorevinu jer ona je nastala nad genocidom vise stotina hiljada Bosnjaka Muslimana!SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BiH4EVER!
REPUBLIKA SRPSKA le BORAC dolazi iz nje za nju bori se i pobjedju BORAC Banjaluka le NANANANANA....
Da zbog toga studiram slucajeve poput tebe dragi needukovani \"veoma rado bih ti alokvetno doskocio\" diskutante.
Za ovo sto pise NISTArija objasnjenja se mogu naci u udzbenicima psihijatrije. Ja govorim o historijskim faktima. Samo mastaj izdajico da ces Banja Luku odneti u Srbiju BRE! Hoces kad na vrbi rodi grozdje. Tvoj glavni grad je SARAJEVO. Tvoja drzava BOSNA I HERCEGOVINA.
Murate, lepo ti je receno u cosak primitivac.Lepo ti je receno, kada se jede ne prica se. Sta bi tek po toj logici trebali biti Muslimani? Izdajice tek tako- od pamtivijeka do ovog rata-izdajom Jugoslavije. Imate vi to vase, a mi odosmo na svoje. Zao mi je sto je doslo do bojkota, nadam se da ce se naci resenje. Ugodan dan dobrim ljudima!
@nista Upitaj svoju baba Milojku, ako nije predozirana brljom, da li je njena majka ista znala o srbstvu ili je mozda bila bosnjakinja pravoslavnog vjerozakona. Srbima je genocidnost i izdaja u genima, pa su nazalost tu varijantu svinjske gripe, prosirili i na dio bosnjackog naroda.
Tako je Murate, prvo ste bili ovde vi Muslimani, nastali iskljucivo od Turaka. Andrica vidim jos nisi savladao. Hajmo u cosak. Imas keca za kraj polugodista i cosak u ime stida zbog sopstvenog naroda.Nastavicemo za tebe sa Bukvarom.:)))))
Nikada u Bosni i Hercegovini nisu zivjeli Srbi. Ono sto se danas naziva Srbima je izdajnicko smece koje je poslusalo popa Teofila Petranovica i izdalo svoju domovinu BiH, pristajuci uz austrougarsku propagandu o kosovskom mitu i pagansku religiju pravoslavlje. Ako bude drugog poluvremena, a bice, taj otpad nece izdrzati ni nedjelju dana. Tu izdrogiranu, pobrljavenu i mahom iz incesta okocenu sortu zbrisacemo nemilosrdno i jednom zauvijek.
Evo ga seljaci me uce pravopisu. Heheheheh....
Samo da se zna da mi nismo prvi počeli. Zapamtite to dobro. Srpski predstavnici u skupštini BiH imaju odriješene ruke, sad lagano i pametno.
ti tajanstveni lijepo povedi racuna o tim bilmezima njiHa, sucur Allahu, pa ce biti nesto od dijaloga i suzivota. (opet pismenije daleko, cak i u tom slucaju, zao mi je)
Marko, \"cete\" se pise zajedno, a ne odvojenu jade naroda svoga! A sto je najsmjesnije, upravo ovakvi bilmezi su oni koji nose kokarde i pisu \"rs zauvijek\" i sl. ;) Pa ne do Bog da rs postane samostalna, to ce bit sve seljak do seljaka, haha