Kasne s uslugom prijenosa broja
2
RAK kaznio HT Mostar sa 120.000 KM
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzet licencu i ćao.
Ne zanima me proslost nikakve organizacije ako ce ovako efektivno POCETI raditi bar u nekim segmentima :) Jos bi dobro bilo kad bi RAK zakonom stitio male firme da mogu slobodno rasti i postojati lakse nego u susjednim drzavama. Ali mi imamo socijalne spijune sirom Bosne poput COMMI, pa ne vjerujem. U ovom slucaju samo naprijed RAK!
Nedamo nase Hrvatske broje da se bilo kuda prenose mozete nas opet kazniti.
SMRT USTASHLUKU SLOBODA BOSNJACIMA
Cuj ovih bosnjackih smlata, koriste rijec \"prijenosa\" posto ih prenos podsjeca na Srpski. Bogmi ce vam se treci entitet uskor odvojitia a vi bozniacs pevajte borbene hahaha Ode mala Yuga u p.m.
Daleko naaaaaajlošiji telekom u BiH!!! Sve im je katastrofa, od usluge, ponude, cijena...... Što prije privatizirati i da to stane na noge. Ovako služi samo kao bankomat, HDZ-ovim, SDP-ovima i inim uhljupima!!!
Strah ih da ne zijane korisnike jer ce svi masovno da predju na MTEL i BH TELECOM :D
nece ustase da postuju zakone nase drzave a vole drzavne pare
kazniti ih i za lopovluke sa onom haloooo mrezom.
Tako je. Kaznjavaj neposlusne! Eh da je tito, na otok vi bi meni.