Kasne sa prenosivošću brojeva
0
RAK kaznila BH Telecom i HT Mostar sa po 30.000 KM
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jake kazne. Kaznili ih po jednu minutu od dvanaest mjeseci zarade.
BH TELECOM ODERA NAROD...
nije mi jasno sto su se svi toliko nadigli oko prenosivosti brojeva - kupis si karticu operatora ya kog mislis da ti je najpovoljniji, svakako to radi preko 90% korisnika mobilne mreze, odnosno prepaid korisnici.. ko je jos vezan za broj, kad svi svakako uzese brojeve \'za svaki slucaj\' .. samo ce narodu biti komplikacija kada zovu nekoga ko je presao u drugu mrezu sto ce morati slusati poruku automata koji govori cijelu jednu minutu kako je korisnik presao u drugu mrezu.. sranje od usluge
Pardon fali mi jedna 0 na 3.000.00 dakle prva kazna 1.500.000 druga 3.000.000 A tuga je da su OBADVA OPERATERA SPOSOBNA DA tu uslugu pruze!!!!
IRONICNO AKO TO NE URADE DO 1.1.2012 Kazna je opet 30 000 SMIJESNO! PA RAK kad vec glumite da ste neka regulatorna agencija , zaradjujte i vi malo za drzavu i POSTAVITE PRAVE ULTIMATUME nisi uveo USLUGU super kazna 1.500.000 KM imas rok do Januara ako do januara nije ok onda je kazna 3.000.00 km PA NAUCITE NESTO od njih kad oni fino zatezno kaznjavaju normalne korisnike istim principima dajte njima malo NJIHOBOG LIJEKA! SRAM DA VAS BUDE , mogli ste im dati kaznu usput od 10 km isto bi im znacilo!!!!
Izvor informacije?
Odzvonilo je i njima, za par mjeseci ce se pojaviti jos nekoliko mobilnih operatera....
Na stranu i bht i ht meni se ovdje čini da svi bi da razgovaraju na telefon a da ne plate račun! Da kažu evo vam besplatno, opet bi se našao neko da kaže eh ne valja ni to.
Pa ovo i jest za one maloumne koji i dalje zive u ubjedjenju da ima pravde, a kako je ima neki od vas su vec i objasnili,tih 30 000 km je ogromna para za obicni svijeta firma koja na godisjem nivou zaradi stotine milona je sica,ovo mi vise lici kao eto neko vodi brigu da sve bude po propisu , a ustvari sve se to stavilo na papir koliko ce izgubitiako zavrse nalozeni posao a koliko ce biti u plusu ako ne zavrse isti. A kod nas se sve zavrsava kad se steknu uslovi ili bolje receno kad imas priliku izvuci neku marku od naroda koristi sve moguce nacine,a ova dva telekoma su strucnjaci u svom poslu samo da mi je dacekam da im dodje jedan deutch telekom ,pa da vidimo te sposobne kadrove koji se toliko busaju u prsa kako vrijede. Ne bi oni imali ni za hljeba a kamoli da vozaju bijesne limuzine. Ukratko ovo mi lici na jos jednu PODVALU nase vlade,usput ove 2 firme su najveci donatori nasim vladajucim strukturama.
kod sviju je 10 secundi obracunska jedinica..
Telecom nakrade 30000KM kroz obracunske jedinice od 10 sekundi u toku jednog dana,jer,pricali 5 sekundi ili 10 sekundi ista vam je cijena.Zato vam se kredit \"nekako brze trosi\"
Ja kazne i govhana. Pa vise im se isplati placati tu kaznu svake godine nego uvesti prenosivost brojeva.
Pa i da dozvole ovo opet bi svi u torove hrvati u ht bošnjaci u bht a srbi u mtel, zato što je zemlja bosna dobila ime po bajkama gdje i životinje govore!
30 hiljada je presmiješna kazna za tako velike firme kao što su telekomi. oni tu cifru dnevno potroše na tople obroke.
ne puštaju monopolisti uslugu jer im se ne isplati. u tom slučaju ni sa čim više ne bi mogli vezati korisnike da koriste njihove šugave usluge.
heheh sve se to narod pozlatiti odnosno platiti, ma oni se zezaju na racun naroda koji sve to uredno placa... Samo naprijed derite narod kada su ovce ..
Ma treba ga skroz iskljuciti...je.bo ga i telefon i majka...