Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mama ti je rodila kopile Vasicu!!
ooooooooooo KOPILE SMRDLJIVO RAJKO VASICU !!!! POGANI SMRADU, ZA OVO STO SI LANO KAJACES SE CIJELI SVOJ BIJEDNI ZIVOT
govno smrdljivo....
ovo je krkan pravoslavni,da me je stid sto pise u ime srba,gore pogani i cetnika nema na daleko.
kamo sreće da je on "pravoslavni" :)
Za Vasića, alkosa,Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik „...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic srpski otac nacije.
Sram te bilo Vasiću!
SRAM VAS BILO VASIĆU! OBRAZOVANA OSOBA SEBI NE DOPUŠTA TAKVU SRAMOTU ALI VI OČITO NISTE DOVOLJNO OBRAZOVANI A NE ZNATE NI ZA SRAMOTU! SIGURNO SE VAŠA DJECA SRAME, OPS, AKO SU VAŠA??? IZVINJAVAM SE DJECI KOJA NOSE VAŠE PREZIME.SAMO NA OVOM MALOM PROSTORU MOŽETE PISATI VAŠ BLOG JER GA ČITAJU PRIMITIVCI KAO VI I ONI KOJI VAS PODRŽAVAJU!
Allbandi, *** ti on mamicu u rumenku, bas. Ne laprdaj na prvu dok mu ne procitas istoriju od komunistickog potrcka, grabljivca za titulama i osobe koja se ne shvata ozbiljno ni u stranci a kamo li sire. Ti ga nas'o persirat. I jos jedna strucna za te, mrs odavde vazda ti mater *** vasic.
ako ovakav komentara, kod svih mladih studenata ne izazove revolt i ne zatraže smjenu i odlazak sa političke scene ovog idiota, onda nek se i oni stide.....
"Pozivam studente da se uzdrže od incidenata, da ne podliježu nikakvim pritiscima i da vrijeme i energiju usmjere na ostvarivanje što boljih rezultata na svojim studijima a da sva otvorena pitanja rješavamo mirnim putem i razgovorom", POZIVAM STUDENTE DA I DALJE SUTE DOK MI UZIMAMO NOVAC I MIRNO NE RADIMO NISTA
Uvežite se sa kolegama iz čitave BiH. Oni takođe pate od ovakvih patoloških nakaza. Pomognite jedni drugima, ako ne iz ljubavi onda iz jasne koristi.
@Vasić tako nisko i ogavno.bljak!
Tačno mi je muka čim ga vidim i pročitam bilo šta što je napisao.
On je za ludnicu!
Ovaj Vasić ionako već odavno djeluje izvan zdravog razuma. To je jedan kreten zadojen mržnjom prema svemu što nije član omiljene mu partije i on nema ništa zajedničkog s pravim Srbima.
Ko se sve u našoj državi bavi politikom. hajde uzmi čekić i idi tuckati kamen
covjek je htio da kaze da su srpski studenti turska kopilad kao i ostali srbi...nije mislio nista lose...
Idi ljeci se kretenu bolesni, progledao na te okice kurije, *** svoju mater k'o vlastitu suprugu
Srbin sam ,zivim u federaciji...JEBEM MATER OVIM ZADOJENIM SRBIMA U RS...DABOGDA POCRKALI GAMAD JEDNA PROKLETA...PLEME VAM JEBEM FASISTICKO,DOSTA VAS JE MATER VAM JEBEM U ANUS
Neće nama ovi djedovi i metuzalemi krojit budućnost i matične brojeve, došlo je vrijeme za mlađe...