Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cetnik je barem javno pricao ono sto njih 95% u genocidnoj misli.
sta je izjavio znas li?evo recu ti ja:da su studenti kopilad!!!i to je mislio na studente rs-a!!!!!sta vise siris mrznju...ko ti je platio za to?klix ovo je nedopustivo...
To je tacno, ali kad bi racunali vrijeme od neki dan. Posjeti njegov blog pa se informisi kakav stav Rajko Vasic ima o Bosnjacima. A to je covjek koji je eto do danas bio u samom vrhu vladajuce partije u PC, one partije ciji lider u predizbornim kampanjama pravi viceve na racun Srebrenice. Ali, siguran sam da ti to sve vec znas, samo se pravis blesav.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
A joj, pa nećemo više imati priliku čitati velebne literarne uratke iz tastature dotičnog gospodina? Baš šteta. Njegov blog sam posjećivao svaki put kada bih poželio da se ubijem moždanim anuerizmom.
Naprotiv, Revan! Tek sada, oslobođen stranačkog obzira kojeg je izdašno koristio, kao slobodni strijelac pokazaće novim komentarima na svom blogu svoje puno četničko lice....
to volim cuti!javi se kada krenes u sarajevo imas pice od mene! i molim te pogledaj na you tube-u jos ovo "borhes trenutci" pozz druze
ovo je poruka za zmajcheka
Da sumiramo: Rajko studentima: HU IZ JU? Studenti SNSD-u: Mama ti je kopile! Mile Rajku: Sad si baš usro, daj ostavku pa ćemo te vratiti dok se malo smiri situacija. Još si mi ti falio usred talačke krize. Rajko Miletu: Važi, gazda. Mile studentima: Otišao Rajko, sad smo opet drugari! Proći će im to, al u k*rcu.
jedan po jedan lagano
Ja gubitka! I idiot se ne izvinjava za izgovorene rijeci.
Nepismeni idiot.
@ @@@7 Ovo si napisao, ceto: isto kao sto ti srbe ne zoves pravoslavci isto tako oni zovu nas muslimanima a ne bosnjacima Dakle, zato sto ja Srbe ne nazivam pravoslavcima, zato oni mene ne nazivaju Bosnjakom, nego muslimanom. Ovo treba staviti u riznicu gluposti. De sad budi iskren barem jednom u zivotu pa priznaj, koji si: 1) mjesanac, sto je jednako Srbin 2) kompleksas 3) i jedno i drugo Budi iskren.
je li to pod zdravim razumom hoces da kazes da djeca mijesanih brakova imaju neke ,slucajno, komplekse ??
je li to pod zdravim razumom hoces da kazes da djeca mijesanih brakova imaju neke ,slucajno, komplekse ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odeeeeeeeeeeeee!
Nez ko je frajer , al dobro da je odstupio.
E-novine su ga razmontirali kao sto ce i Nemanju Kusturicu.
Kako da ne, dao ostavku. Naglavačke ga izbacili kad su shvatili kakvu štetu im nanosi! Nadam se da će isto ponoviti i sa onom Pandurevićkom.
ma skonto dupelizac da Miletova lađa tone ,pa veli da se povučem i još ispadnem ko ispravan . Zajebani su ti ljudski paraziti
Za njega nema zime, pomilovat će ga Kačavenda.
ovo samo pokazuje koliko je dodik mocan...dodikovo izvinjenje studentima ce vasica stajati karijere :))))).......sa rogatim se ne bode
i da dodam...evo kako su banjalucki studenti odrzali lekciju sarajevskim studentima kako se efikasno bori za svoja prava...a ne ko ovi sarajevski samo ispijaju kavice i guraju u prvi plan bebe sa kolicima i u pomoc zovu navijace :)))))
@crni vite....mislis da sam pesimista? ne druze ja sam samo dobro obavjesteni optimista :) a na kraju krajeva jesam li ja kriv sto su ovakve prilike i ovdje i u svjetu.. a ako sebi stvoris tri stvari,posao od kojeg mozes da zivis bar pristojno,sretnu i zdravu porodicu i uzak krug prijatelja u koje mozes da vjerujes onda sve ove probleme mozes da laganini i neoptereceno da posmatras i konetarises...ah da sto kaze dzoni stulic..."rijeci su isto sto i gomile ljudi nije nuzno znati za sve"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogo ces nam "nedostajati"!
tako se to radi samo smjenjujte govna...samo da posjetim on je izjavio da su studenti kopilad...