Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi, a sta to funkcionise?
Top lista nadrealista je bila ozbiljna emisija u poređenju na ove nase političare na javnoj sceni....
Martine, Vi ste gospodin i olicje kulture i obrazovanog covjeka za onog lopova Covica. Steta pa niste ustasa kao doticni lopov pa Vam ustaski puleni ne daju glasove!
ma Raguze to se ti salis sigurno da nefunkcionise sistem odbrane od poplava, ajd mozda za deset godina skontas da nefuncionise sistem uopce, niti u jednom segmentu, osim ovi nacionalnim zastitnicima sto funkcionise i njihovim ovcicama, njima ova Bosna pravo prija ;)
nismo svi isti... ono sto nas najvise i muci zadnjih 20 godina su predrasude. to sto netko iz hercegovine, a pogotovo politicar iz tamo nekog Stoca govori o poplavama u bosni je dobar znak
dobro li ti sda i coviceva mladez stampa komentare... polakse. Nekakve mjere protiv poplava postoje na papiru i normalno je da nece kao politicar ebati mater ovima sto su za te mjere zaduzeni, mada ne bi bilo ni to lose, ali nekakve normalne reakcije od opozicije moraju postojati. Cak ce i hrvatska s onako traljavom vladom i manjim stetama izvuci vise sredstava iz eu-a od ove nase sestorke...
Al' zato vi političari svaki mjesec dobijete redovno največa primanja u BiH i to za nerad i lopovluk !
U nas je običaj sve i svakog popljuvati, pa tako i ovdje u komentarima. U Ragužu vidim čovjeka koji nas bar donekle može izvući iz ovog stanja i želim ti sreću na sljedećim izborima. Samo naprijed.
Sistem uspostavlajnja pedokatoličkog entiteta ne funkcioniše ima 22 godine.....................
Strasno, znaci niste napravili nasipe i kanale niti protokol sta raditi kad nastane poplava. Pa hajd onda hajd sad pocni praviti nasipe! Nuzno je .Maj August, haj barem za septembar i dalje napravi kanale i nasipe!
Nece ovo neko sistematski pokusava da unisti Bosnu!
eki...........
Naravno, sistem odbrane od poplava funkcioniše vrlo učinkovito. Ulice primaju svu vodenu stihiju te je transportuju dalje ka niže lociranim glavnim prometnicama. Ponekad zasmeta koja kuća i pogrešno parkirano auto, ali sve u svemu sve funkcioniše.
Druzba u jeku kampanje, jedni druge komentarisu, a niko da konkretno sta odradi! Sta si sad ti novo rekao, kad si isti kao i ostali?
"Sistem odbrane od poplava ne funkcioniše" Sta? Zar to postoji uopste?
Sta ima Raguže, jesi se naspavo! Boli tebe briga i za poplave i za to što smo mi Hrvati izjebani, majorizirani i što će nas biti manje nego Jevreja za par godina. Ti samo misliš o izborima!
jes jes da nije tvog cetnika covica ma pobili bi vas bosanci, vidi skutora sad im nece ni Roguz bit autotehni Hrvat nije hdzBih.
Tebe cemo dariok prvog da koljemo, inace seres u gace kad cujes tekbirrrr Allah u ekber
PRIKAŽI ODGOVORE (3)