Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mars fakinu.... Jel ti nesto fali? Vozas se skupocjenim autima, nosas odijelo od 10 jacih penzija, guzis puterice i onda si kao ugrozen, hrvati su neravropravni. Mars smradu od covijeka. Hag vam je rekao sve o vasem ustasitetu.
Ma ko vas bre šiša prodo vas je Franjo za Hrvatsku državu i Krajinu. Ljubili ste se sa Muslimanima pa djelite sudbinu Federacije. RS je skoro pa jednonacionalna pa se ponajvise sama pita za svoju sudbinu,u ratu je izborila pravo koje je pogaženo 92 da se i Srbi pitaju a ne samo Hrvati i Muslimani.
Hrvatsko pitanje će biti riješeno u trenutku kad se stvori politička volja od strane tzv oficijalnih hrvatskih političkih predstavnika da realno sagledaju situaciju i počnu djelovati u okvirima ove zemlje, poštujući njenu državnost te prestanu "palit masu" iskonstruisanim problemima i pozabave se bitnim stvarima! Martine, nema od priče ništa! Vi ste krivi za položaj Hrvata i njihov sve manji broj!
i imate jos jedan problem gospodine zato sto vi odlucujete ko je pravi hrvat a ko nije i ne gledate na sve katolike kao hrvate za onog koi voli svoju drzavu vi kazete da on nije hrvat samo zato sto voli isto i mostar i sarajevo i b.luku tu vi trazite kljucno pitanje zaboravite malo na te torove evo ja prvi necu glasati za vaseg clana predsjednika dovetite vi svog rogonju kojeg hocete i onako ste stoka svi politicari nikakve koristi od vas jos pokupiste igdje se ista pokupiti moglo
a zasto vi jasno i glasno ne kazete gospodine ragus koje je to pitanje toliko kljucno po svemu sudeci je prica o tom entitetu koi vi toliko zelite kazi otvoreno da svi znaju o cemu se radi a mozes dobiti taj entiten ko zna i onako vise nema politicara u bih koi je probosanski istinski svi bi neke torove da vladaju tom masom glupom
Koje Hrvatsko pitanju u BiH? Vi ste sami to to jasno i glasno riješili kad ste krenuli Tuđmanovoj liniji i politici prema Bošnjacima muslimanima kad smo se mi nalazili u nagorem položaju kroz našu povijest na rubu nestanka a vi uskočili četnicima da okončate posao. Šta vi mislite? Da smo mi kraktog pamčenja? E vala onda ste se grdno za***. 99,9% Bošnjaka su bili uz vas kad je zaratilo u RH i da negovorimo o na hiljdama dobrovoljaca koji su branili HR od kojih je stotinjak i izgubili živote. Da ste ostali vjerni domovini RBiH i ostali u savezništvu danas u BiH ostalo bi 10-15% pravi srba rodoljuba a vi bi bili hadžije, a šta ste sad sami se pitajte? Zato vi hočete neki entitet i riješavanja "hrvatskog pitanja". Bolje da šutite, spasi vas Washingtonski sporazum kao kasnije čede Dayton od totalnog poraza, vi ste svoje odsvirali i nažalost i pokazali pravo lice. BOG - BOSANCI - BOSNA TOČKA, tu nema ni "srpskog" ni "hrvatskog" pitanja, ko nije za ovu domovinu eno mu granica.
Vidi balije sto se zanjeo, pa vi ste vezali zastave, najveci koljaci u ustasama balije bili.Uzivajte sada lagano.
Neka, i naklali smo vas ko ljupe, daj bože što nismo bili pametni pa do zadnjeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
definitivno rekordno duga izjava; molim da se pribilježi, a pr djelatniku dati posebno priznanje za "ustrajnost u mlaćenju prazne slame"
isto to ce reci i predstavnici drugih naroda,da je njihovo pitanje kljucno za BiH
a sta ako se ispostavi da vas ima 7%,kakav faktor ce te onda biti?
S obzirom koliko je jednih drugih i trećih došlo preko granice ovih dana za vrijeme popisivanja ispast će da u BiH živi 10milja ljudi. Cifra od 7% je ipak premala.
@gentleman konstitutivan, ali na žalost samo na papiru