Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Raguzu, ja sam vidio u tebi boljeg politicara, ali ti si opet pao u sake onoga Covica i njegovog bliskog prijatelja Bakira, koji po svaku cijenu zele unistavanje ove zemlje ma kako to drugi zakljucivali i mislili. Najbolje bi ti bilo da se okrenes svome Stocu i da se kandidujes za nacelnika grada koji je dobio predznak "Slucaj", koji je potonuo i dalje tone evo 20 godina, a narod nema sta da jede. Sam i znas i vidis sta rade HDZ i SDA dole.
diplomatski odgovor za nerad i izbjegavanje odgovornosti
Kako da se dogovore kad u pregovorima učesvuje Zlaja Lagumdžija ( slučajni prolaznik :)) i Bakir Izetbegović ( zvani zlatna kašika ). Na kraju će se svi vratiti indirektnom modelu izbora članova Predsjedništva koju predlaže SBB i Fahro Radončić. koji se pokazao kao najkonstruktivniji.
Hhahah Lagumdžija zvani slučajni prolaznik, Eno Zlaja srušiše ti Lipovaču u USK, dohakaše i njemu, tako će i ostalim tvojim SDP - ovskim pulenima, definitivno su nesposobni. Bakire gdje su pare koje si pokrao ????
Samo Ustav iz '91 vratit na snagu....ništa više
Ponovi kakv sporazum..?
samo da covic i tihic ne pocnu opet podjelu federacije...
Razgovori kako bolje izbjeci odgovornosti, kako bolje primati platu za prazno.
Razgovori se samo i odrzavaju a nigdje rj. Nacionalne stranke se pozabavile oko podjele drzave, oko treceg entiteta, SDU se haman raspao, SBiH ne postoji, Nasa stranka pise saopcenja, SBB i pozicija i opozicija jedino kko SDP nestoo radi ali kako ce kad ovi opstruisu.
Izvještaj ureda za reviziju FBiH o radu vlasti u HNK potvrdio političko pijanstvo, bahatost, aroganciju i nezakonito trošenje budžetskog novca vladajuće koalicije (SDA,SBiH, HDZ1990 i HSP)
Kako su i ovi mediji pojedini namazani, pa namjerno dovode hrvatsko pitanje i presudu Sejdic Finci u vezi i prave jednu pricu od toga. Zna se ko je poceo tu pricu, tako da se zna i ko stoji iza toga...
Raguz nasao nesto pametovati !
Sejdic-Finci nema apsolutno nikakve veze sa hrvatskim pitanjem, o cemu ovaj prica..
Dobro bi bilo kad bi sve politicke partije radile za stabilizaciju BIH,a ne kao sto vec imamo slucaj 17 godina lazi,obmana i lopovluka,tesk ose sa takvim ljudima dogovoriti i bilo sta promjeniti,nego narode razmislite na izborima 2014.
Raguz spreman samo svoj interes podrzati a interes BiH nije u njegovom domenu interesovanja.Dosta je takvih.
Problem je sto neke stranke i njihovi predvodnici ne zele da rade nista ako ne ostvaruju korist, navikli su da se nasladjuju i kradu od ovog naroda