Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Krstan Simić čovjek koji je razrješen sa dužnosti sudije Ustavnog suda Bosne i Hercegovine jer je "narušio ugled Suda" tačnije predsjednika partije kojoj pripada nazvao "šefe" i pitao šta treba da uradi . E kad takav lik počne da priča o narušenom ugledu Bosne i Hercegovine onda jedino što mogu reći "ko o čemu ku.rv.a o poštenju"
a kada medzida kreso javno kaze da je optuzeni za ratne zlocine nad srbima heroj i nevin bez prethodnog sudjenja , sta je to ,sloboda izrazavanja ili kurva o postenju ?
Da li možeš dati link na navedenu izjavu? Google mi nije bio od pomoći. Bez punog konteksta i tačne izjave bespredmetno je komenarisati.
Nemoj ti Tihiću ništa komentarisati da ti pred vratima ne bi protestovali! Lopovčino!
Daj mi dokaz da je lopov?
@ratni *** te on u supak ..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
eto, nek ste vi svi mudraci ponesto kazali o ovim demonstracijama, svi ste zaradili platu....
eto, nek ste vi svi mudraci ponesto kazali o ovim demonstracijama, svi ste zaradili platu....
ma meni nije jasno, ko je njima zabranio da izlaze iz zgrade????? ja kako znam, govno ne izlazi na vrata vec kroz kanalizacione odvode, tako da...
Ometajuci koji rad? Kao nesto radite? Na ocito nezadovoljstvo gradjana, ne postujete njihova prava koja se prvenstveno odnose na njihovo ne slaganje sa vasim radom? Jeli ih pitate sta bi oni mjenjali? Naravno ne, gluhi ste na njihove demands, onda kada vise nemaju nikakve opcije, mora doci do demonstracija, koji su se desili mirnim putem, ali dali se zapitate mozda, dali ste ih vi gospodo doveli do tog koraka?
Košarac: "protesti nisu bili mirni, zarobili su nas!"...treba majmuna koju godinu na manjaču u logor da vidi šta je zarobljavanje
Sta ce genocidno krme. Laje okolo a prima platu od drzave. U Srbiji nikad nista ne bi postigao. Svo ovo ludilo ce se desavati dok medjunarodna zajednica je tu. Kad ona ode, mi mozemo i vanistitucionalno rijesiti problem. Kao i Hrvatska u avgustu 1995 sto je rijesila mimo institucija.
Treba vAS "gOSPODO" spaliti zajedno sa tom zgradom, pa cemo mi ponovo kao 95-96 u izgradnju i svi cemo da zivimo na hljebu i vodi, al rahat, bez vAS.
Koji su to majmuni.......da je u drzavi sve kako treba odnosno da oni rade svoj posao zasta su debelo placeni nebi niko izlazio na ulice ,i oni ocjenjuju sigurnost svog rada,,,,,,,,,,,,,,,boze koji apsurdi u ovoj drazavi.....................
Ovaj Klošarac se prepadne čim mu nema šefa iza leđa. Ne boj se neće niko od Sarajlija okaljati ruke ko god da je toj bijeloj zgradi. Ali da će vam se uzeti mjera i od strane Vučića i vaših birača hoće!
Košarac: "protesti nisu bili mirni, zarobili su nas!" - majmune trebali su te jos i j*bat! Košarac: "Moramo otkriti ko su ti ljudi koji nisu postupili u skladu sa važećim zakonskim propisima" - ja cu ti odmah reci jedno ime i prezime: Staša Košarac
Ja faca za counter strike-a.
A to sto oni uskracuju prava gradjanima i svojim neradom narusavaju funkcionisanje drzave koja je ionako u go.vn.ima (kao sto je slucaj sa JMBG, gdje je jedna beba umrla, a druga jedva otisla na lijecenje), to kao nije krivicno djelo ili krsenje zakona, oni su sebe fino zastitili od toga. Kako imaju stida uopste prelomiti ovakvu glupost preko jezika. Po.se.rem se na ovakve ljude, pola ih je ionako trebalo bit u zatvoru, pa sta fali da malo osjete kako je bit zatvoren barem tih nekih 16 sati, da malo dupe vidi straha.
RAGUŽA za predsjednika!
jao idio.tluka, a to sto je neduzna beba umrla radi njih to ih neinteresuje !!!! dabogda im svima sjeme nestalo !!!!! nama treba neka budala koja ce izgubiti nekoga u familiji radi njih, pa onda ih treba sve redom pokokati, jer ovim izjavama i govore da nece da rade za dobit naroda nego samo ako ih cuvamo ko bubreg u loju !!!!! A to sto dobijaju ogronme pare za svoj nerad to uopste ne spominju !!!! Dabogda svi nestali sa lica zemlje je... vas onaj ko vas nije napravio !!!!!
Interesantno je da niko ne pokreće pitanje nelegalnog djelovanja MUPRS na području Kantona Sarajevo, kao ni nelegalno špijuniranje garđana na društvenim mrežama (bez naloga tužilaštva) od strane iste policijske agencije, pa čak ni oni koji, navodno, podržavaju zahtjeve građana a ustvari kupe jefitne političke poene. Ko će građane zaštititi od stanja u kojem ova država poprima oblik diktature i represije( što ovo špijuniranje definitivno jeste) a što će se vjerovatno nastaviti tako što će se u narednom periodu vršiti politički pritisak na pravosuđe da sankcioniše "odgovorne".
E, baš su dosadni.