Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi seljačića šta piše, nakon što su se ovi prozvani digli na zadnje noge.Znači li to da su konji, psi ili šta već.
mogu bit i medjedi...
Hrvatska kultura 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Protiv svakog ko poziva na bilo kakav sukob treba krivičnu podnijeti.
Mamu ti tvoju retardiranu
Po toj logici ti bi trebao imat stotinak optuzbi a ne prijava
Isprva je taj HRS djelovao kao ozbiljna stranka, međutim sad vidiš da je to sorta gora od HDZ-a. Tom Ragužu ne bi škodilo da se malo nasmije; antipatičan je kao i onaj Mario Karamatić iz hercegovačke filijale HSS-a. Djeca se manje boje Dušanke Majkic od njih dvojice.
Glupo je očekivati da će pravosuđe koje je u rukama SDA uopće pogledati ovu prijavu.
Hrvati su prekucali Fašizam i to im se mora priznati, pazi on kmeči o nekakvom "raspirivanju nacionalne mržnje" a govori Bošnjacima da "se propinju za zadnje noge" odnosno da su životinje, suština hrvatskog identiteta leži u naučenom nacizmu.
od četvoronožaca što su se propinjali na zadnje noge si ti začet i tako došao na svijet. i lijepo je što se i ti uzdižeš i konačno u pravom momentu pokazuješ svoju originalnu njušku.
Podnesi i protiv svog diktatora koji je iskorištavao ratne zarobljenike(civile)
koja šega kako bi rekli mostarci,ono kada srbi i rvati počnu pričati o pravdi,poštenju,poštovanju drugih,ma hajte molim vas uozbiljite se,pa srbi su sve rekli tko su i šta su u prijedoru,srebrenici,foči,sarajevu i ostalim grobnicama u BIH,a rvati su rekli u ahmićima tko su i šta su,koji su to licemjeri i lažovi.
Sta hoce ovaj Bajrovic. Zbrisali su sa prvim metkom. Lako se sad kurcit sa daljine I zakuhavat
Zanaju ustaše, šta je stavljanje u vagone.
Nije histerija protiv pravih Hrvata I Hrvatske vec protiv NDH fašista
Republika Bosna i Hercegovina!!
"prigodom cega" 🤣🤣🤣
A dotični nije primijetio da je bilo još ""izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti" ili te probleme stvarno prave isključivo Bošnjaci? Mislim da će prije biti da je dotični ovom optužbom sam pokazao koliko je on lično opterećen navedenim problemima.
Mozemo i mi vidjeti to? Cisto sumnjam da postoji ali eto