Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu gužva. Svi automobili stoje. Jednom tipu neko kuca na prozor. Ovaj otvara prozor: - "Druže, šta je ovo bilo? - "Ma, ne pitaj, teroristi oteli cijelo predsjedništvo Bosne i Hercegovine. Traze 10.000.000 EURa, ili će da ih poliju benzinom i zapale, pa skupljamo priloge." - "OK, daću, nije problem. A koliko se daje... otprilike?" - "Pa, tako ... koliko ko moze , litar-dva..."
Raguz jedan od rijetkih hrvata koji nije ogrizao u mrznji drugog i drugacijeg
.......jest vala........samo kod vas bošnjaka sve sve pošten svijet u p.m.......
.......indikativno je i to što sdp nema svog kandidata za člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda................na kraju će slučajni podržati izbor raguža za člana predsjedništva, a to poduprijeti pripadnici bošnjačkog naroda svojim glasovma.....
Koliko je točno HDZ-ova u BiH? Nadam se manje nego HSP-ova u RH. ;)
Opet kompleksi hanuma? HAHAHHA Sanjaš li Hrvate?
Pa s obzirom da sam Hrvatica kao i većina mojih prijatelja, logično je da mi se i u snovima najčešće pojavljuju Hrvati. Ne moraš biti iskompleksiran zbog toga, nađe se tu povremeno i pokoji Bosanac. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako bošnjački birački korpus bude opet glasao za nekog hrvatskog kandidata onda će se produžiti ove 4 godine patnje, to vam garantiram.
Ja ne glasam, niti ću. Samo kažem
ameri ga natjerali da oslabe poziciju hdz-a
čovjek-gušter-zmija. umalo je iskočio iz vlastite tj. lažne ljudske kože. vidi što je nabreko
sve su to ista govna
ajde neka te, možda čujemo koju pametnu...da svi Hrvati razmišljaju ko Stipe Mesić, bili bi najači u regionu..
.......da svi hrvati razmišljaju kao stipe mesić......ne bi ih bilo............
heheh, ma ajde nije baš tako...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedini hrvatski politicar vrijedan pohvale. Uvijek je cilj drzava, a ne neki entiteti kao sto choban iz mrske sere a srbadija jede vec nekoliko mandata glasajuci za njega, ne dobijajuci apsolutno nista.
Blago nama sa ovakvima clanovima Predsjednistva,necemo mi opet nigdje se pomaci,ako na ovome ostanemo.
Sta fali ovome .....
romeo. martin je najbolji politicar iz reda hrvatskog naroda u BiH.
Pa ima li ijedan nomalan kandidat za člana Predsjedništva?!
Ovaj je najnormalniji nažalost :)
hrvati boljeg nemaju. dobar je ovaj raguz.