Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brod je odavno potopljen ovo mi sve vise lici na neku mini verziju hrv srpskog cunamija samo sto je ovaj put val dosao iz rusije...trebalo bi tuziti Majku Prirodu hajd to sto nam dade ovakav izrod pa ga danas gledamo kako se pari sa cunamijom iz rusije uglavnom...hajd raja ne brinite se mozda ipak Majka Priroda danas poduzima konkretne svjetske standarde glede ovoga problema ja se zalazem na uvodjenje zraka...a more i vazduha... iz Sandzaka za srbe za nacionaliste more iz rep kosova a za ove tamo preko save more et iz hercegovine ipak najteze je savskim somovima..nit u brod nit iz broda...bez broda nemozete u bosnu nit iz bosne haman samo vam zemlja preostaje pozdrav od bivseg brodjanina :)
Dao babo \"brod\" za pavlaku.
a sjecam se kad su im nedavno dali sve ekoloske dozvole - bez ikakvih problema i preko noci
Gospodine Vidakovicu vasa djeca zive u Bosanskom Brodu a zrak ne poznaje granice.
Pa sta ste oekivali od Rusa, oni truju i svoj narod pa sto nebi i nas. Vazno je da se uzmu pare, a nek stisne neko ako smije pa zatvori rafineriju. Oni su dobili rafineriju jer je srbima strateski plan da imaju srbiju i rusiju bez obzira na cijenu koje su jedine dvije zemlje koje ih podrzaju. Oni znaju dok je rusa da nece biti ukinuta genocidna, a kako ce biti narodu nema veze. Vidjet cemo koliko ce biti oboljelih od raka pluca u narednih 20-30 godina. Jedino mi je zao obicnog naroda, ali oni moraju snositi dio krivice jer jos nisam vidio da je neko izasao na ulicu i bunio se radi zagadjenja zraka. Nazalost mi smo nauceni od komunista da sutimo i trpimo i to se ne mijenja preko noci. Nadam se da ce mladi koji odrastaju nesto nauciti i vidjeti kako se to radi u demokratskim drzavama.
vala smrdi pravo kad se prolazi kroz bosanski brok, vala mogli ste malo iskljucit pa eto barem dok mi iz dijaspore prolazimo da nam ne smrdi
Samo kod nas može ovakva \"turska rađa\" daj kako bilo samo da se radi, napravi. Kolika je korupcija, da najprofitabilnija grana industrije ima ovakvu nekvalitetnu proizvodnju i opremu.
commi gdje je komentar,kako ce proci bez tvog komentara?
Ovo je sve zbog toga što su Tudjmanovi \'dečki\' dozvoli da im Četo dahće za vratom u okupiranom gradu, jer se \'dečki\' nisu htjeli angažirati i otjerati Četnjake iz okipirane Bos Posavine..eh eto im sada čist zrak iz čiste srpsko-ruske rafinerije, Harašo/Spasiba, Spasiba..
zivio zarubeznjeft zadovoljni gradjani b. broda