Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako fina izjava, cak sto vise za primjer kako se daju izjave. Ovo treba faxirati svim politicarima unutar BiH da znaju kako se ponasati pred medijima a ne kao Dodo.
covjek je bio u beogradu, na onom maskaru od utakmice s terzicem i lagumdzijom. inace me to ko za koga navija, nervira. nek navija ko za koga hoce, nek je posten, nek postuje zemlju u kojoj zivi i to je sve
Ko i ja. Špiriću četniče
kad odemo na prvenstvo obuce i dodik dres bosne!
Ma ne misli on to, ali podravam ga, pa makar je to rekao i to treba podrzati.
E Spire sad si ga na.ebo kad ti Dodo vidi ovo da si sretan, il\' ti ga srecan, sto je BiH reprezentacija pobjedila.
ja sam jako pozitivno iznenadjena.. samo ovakvim izjavama politicara mozemo naprijed. makar i ne mislio 100% ono sto kaze
spiric je dobar covjek. politicki se mora naravno okretati odakle sunce grije, al je on dobar covjek i bez komentara poput ovoga u vezi reprezentacije.
I ovo je napredak, a ti ga Legija pusi
PUSI GA LEGIA
Pusi ga Spiricu!!!!!!!!!!!