Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce nasa bh omladina ubuduce preci granicu i utonuti u more umjetnosti i beskraj duhovnog impresionizma,zelim ovom prilikom da cestitam svim studentima na njihovom radu i trudu i zelim vam sve najbolje,samo se trudom dolazi do uspjeha...
Simo, sama tvoja poruka je dokaz tvojeg idioteta, stoga je svaki komentar suvisan.
Jebem ti sestru.
naseram se ja tebi usta picka ti materna saljacka
Naserem im se usta.
Dragomije da ima dobri ideja i pokusaja dase iznadje resene za talentovane kandidate dase iskazu i pokazu svoj talenat , i da nas prestave na mnogim umjetnickim takmicenjima , viste ujedno i nasi AMBASADORI koji trebaju da ispoljavaju kulturu i civilizaciju na jednom normalnom nivou. Puno selama od MUhameda i mnogo uspjeha na takmicenju.
Svaka vam cast sto ste ukinuli komentare na situaciju o Kosovu, ne mogu ni zamislit kakvih bi bljuvotina bilo. Ja cu vam se u buduce javljati iz druge drzeve pa cu vjerovatno i nik promjeniti. Vise o tome sljedeci put.
Imate nasu punu moralnu podrsku. Zelim vam sve najbolje.
Svaka cast Studentima, ponosim se takvim koracima, Samo naprijed