Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo moze, samo neka zavrse Stupsku petlju
A ja baš od danas tramvajom na posao u Ilidžu, kolega otišao na godišnji hahaha, pa da li ima veći baksuz od, recimo, mene? :D
Kojeg vraga umjesto da traži posao, taj bez posla, mora svaki dan od Čvile do Ilidže?
Ajde nece propasti "Cipelić" sto ti malo zakasnis ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedina država dje se pri pravljenju "petlje" sužava glavni put
Pocelo je pocelo, moze se primjetiti da su nam izbori ubrzo. Sve se kao nesto radi, nema ulice u kojoj nije pocelo kopanje. A sad, kad ce zavrsiti i kako ce zavrsiti, eh ko to zna.
Zna ali ne haje. :-)
Ne znam koji vam je ku**c to je od Ilide do Nedarica jeb**e 3 tramvajske stanice ne mozete 10 koraka pruziti jeli vam i od dnevne sobe do wc ima tramvajska linija???
HAHAHAHAHAHAHA Ovaj nikad stupa i ilidze nije vidio :D
hahaha ne ordinira po stupu ko šemsa :D
sreca nije narednih 20 godina
Mozeli kakav helikopter od Nedzarica do Ilidze ?
svakako nista dobro s ilidje ne vracaju u grad........
Bice haos
Gradjani Sarajeva pozdravljaju ovakvu odluku i porucuju da su se zaželili lagane šetnje na posao i nazad uz simboličnih 34 stepena celzijusa :)))