Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Renoviranje je trebala genocidna tvorevina i Smrdija platiti :)
Smrdija nema za hljeba, a pogotova genocidna tvorevina !
sta nas to briga,:) dizanje kredita i neka vracaju narednih 50 god.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda predobro
Hvala Bogu Dragom na obnovi , Ne MOgu ih oni srušit Koliko ona Može Ljepša Biti !
odlicno, trebalo vam je samo 20 godina da renovirate kulturni simbol grada. Bra'o mungosi!
Sjajna vijest, ovo je bilo moje omiljeno mjesto u predivnom gradu mog rodjena.
Ako Bog da da se i ona finisira, pa Sarajevo krajem jula zablista.
Crknite dušmani, viječnica ponovo sija!
Vijećnia je čist dokaz o "civilizacijskim" tekovinama kuroslavno-svetosavske paščadi s brda...........vratićemo vam brzo i žestoko
Oduvijek su ljudi iščašenog uma, mrzitelji lijepog, uništavali sve što nije njihovo makar ono imalo i neprocjenjivu kulturno-historisku vrijednost kao što je slučaj i sa našom popularnom Vijećnicom. Drago mi je sto se digla iz pepela, i jedva cekam da bude zavrsena.
„nisu oni koji kritikuju ti na koje uvijek možete da računate i čije riječi uvijek možete da računate, i da nisu oni ti koji onima koji nešto rade uvijek treba da nađu nešto da su mogli bolje da urade ili da nisu sve na najbolji način uradili. Oni koji zaslužuju poštovanje su oni koji rade, i oni koji rješavaju probleme, pa makar i griješili“.
Neka je gotova!Njenom ljepotom treba da se svi dičimo,a dušmani da pocrkaju od muke.Naše spomenike,kulturu,historiju uvijek ćemo čuvati!!!!!
Jao, Safege :)))
NjV napominje da "BiH" policajci u rekoloniziranom Sudanu ne predstavljaju našu Bosnu već svoje masonske lože i mafijaškog kuma Radončića - ministra policije koji koristi izdavaštvo kao masku za pranje novca i kontrolu regionalnog tržišta narkoticima; podsjeća naime da mu je otpad-novina (turkofilni "Avaz" tj. "glas" na turskom) zvanično ostvarila profit od nevjerovatnih 100 miliona Eura, ali je to nemoguće ako se zna da isti pokriva uglavnom "Alijin fildžan" tj. 27% "BiH" pa i najprostija matematika pokazuje da mu je za takav profit (ne tek promet!) trebalo tržište veličine J. Kine, a kupcima platežna moć Austrijanaca!; osim toga, ovdašnji narod baš i ne voli čitanje (o nepismenim da i ne govorimo!), 70% je ionako nezaposleno (190. na svijetu i to s "friziranom" statistikom - vidi link), a znamo i da je Internet "pojeo" printane medije; dakle, ovdje se očito radi o jednom običnom narko-bosu kog Jezuiti i tajne službe vrlo lako ucjenjuju da, dok glumi patriotu kao nekad Alija, Suljo, Zlaja i Haris, dovrši projekat podjele Bosne (stvaranje "Bošnjakistana" = "Velikog Sandžaka"), inače će ga vratiti na Američku crnu listu zajedno s njegovim partnerom u zlu Keljmendijem a s koje je dotični misteriozno skinut baš "slučajno" malo prije nego će tajkuna dovesti za ministra što je još jedan primjer ruganja zapadnih dinastija i njihovih "pretorijanaca" Jezuita u lice našem narodu (sjetimo se rata i "kurve Evrope" - sad znate ko je ko!) jer koja "slučajnost" da, od svih mogućih kandidata, baš kum mafije i njegov partner budu izbrisani s crne liste (dok su jezuitske svinje još imale kontrolu nad CIA i FBI) postane ministar i to ne bilo kog resora već baš - POLICIJE; podsjeća da je ovo obični antički metod mrkve-i-štapa, kojim Rim ljude podložne korupciji prvo navede na tanak led omogućujući im da se obogate, pa ih onda "sasiječe" javno i preko noći - tj. za primjer ostalima (da se zna "ko je gazda") ali i da se stvori utisak da je "korupcija pobijeđena"; naravno, sve su to obične gluposti i geostrateški mamci kao npr. "spisak poreskih dužnika" - naime ne bi niko ni bio dužan da je država radila svoj posao umjesto što je 20 GODINA zatvarala oči dok je Vatikan postavljao zamku i pripremao teren za namještanje "korupcije" - nekada je to bilo nezavisnim rimskim senatorima i provincijalnim guvernerima prije nego ih "potroši", a danas je to Sanaderu, Miškoviću i "Osobi C" tj. bh. im pandanu kog treba da isporuči Radončić u ulozi bosanskog Berlusconija http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
ubi vise sa ovim ... nisi ti najbolje a!!!