Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina zastava koja se treba vijorit u Bosni je bosanska, vlahadijo
Vlahadijo, šta ste se okomili na gospodina Vodeničara. Usmrdiste čovjeku dan, stoko neotesana.
gooUser1712099078, ti si se gušio u brabonjcima kad si ispado iz materine hevare. Glava ti krenula ka brabonjištu.
zasto im dajete medijski prostor?
U Bosni ukinuti i one mjesec zvjezda zehlene zastave i ove rs, samo valja naša bosanska , ukinut i ulice po osvajačima osmanlijskim
Da,a vratiti ulice vojvode Putnika,STepe i Misica i most Gavrila Principa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja bahatost i bezobrazluk. Ali srbi to tako vole.
Moli Te pozivi ovog Harisa Rovcanina u emisiju….
Ova gluppača ne vlada informacijama i ne može voditi ovakve vrste razgovora..mogla mu je začepiti usta 20X da je znala tj. da ima informacije i argumente u glavi al8 nema ih...obična alapača neinformisana!!!
Da Dodik ne vrijedja zrtve genocida, sigurno do ovog ne bi doslo. Sve to izaziva revolt
Ko je dozvolio da Bosanci pravoslavci počnu da lažu da su Srvlje Servijansko i da sprovedu monstrumsko zlo u službi Pasje Robovije Servije, mammicu ti Smederevačko Sandžaklijsku Servijansku bezimenu izdajničku konvertitsku. Treba uvest smrtnu kaznu za izdajnike Bosne.
Nikad mi neće biti jasno zašto srpski predstavnici idu u ovu emisiju i dozvoljavaju da ih ponižava i preskače ova nekulturna mahaluša. Jedina dobra stvar ove emisije je da se crno na bijelo vidi koliko je ovo nemoguća država koja će se raspasti prvom prilikom.
nikad mi nece biti jasno zasto zove ove mrzitelje bosnjaka, islama i bosne. ali neka, neka se crno na bijelo vidi sa kakvim dusmanima zivimo. doci ce im kraj, nista sto je na zlocinu nastalo i sto se zlocinom ponosi nije i nece opstati.
Pa jel rekao išta da nije apsolutno iskrivio istinu u najmanju ruku
srbi su experti u lazima. ali sa njima treba samo ostro, kako ona dama u UNu stuce vucica ko maljem u glavu, poklopi se ko prvacic, misli da mu je UN pink televizija pa da moze lazi i demagogiju prosipat...
NIJE VAZNO KO KAŽE VEĆ JE BITNO KOJA BUDALA MU DADE PROSTOR DA JAVNO IZNESE DIJAGNOZU SIZOFRENIČARA
nije on napravio propust, već je PROPUST napravio njega
Rado gledam Emeline emisije. Jedna od rijetkih koja u tom pozivu zaista radi na sebi. Večina stagnira kada sjedne u željenu poziciju.
Sta 7 dana, 4 godine ste sistematski istrebljivali nesrpski narod.
Rezolucija ne treba da ima podršku institucija. U institucijama rade... ljudi iz susjednih država (Srbije)- gdje takav slucaj u nijednoj zemlji na planeti nema
Mene samo interesuje šta kog vraga rade tužioci u ovoj zemlji osim što primaju platu...
Otresla ga Emela ko sljivu 😂😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Zuti ima 100 vozila koja rade na crno kod njega, svako vozilo donese 150KM čistih(ima dva vozača na jednom voziku) znači 15000KM dnevno, puta 30 dana to je 45000KM, puta 365 dana to je 500000KM čistih para. Znači da će zuti (papčina iz pizde materine) za dvije godine postati milioner. Sa druge strane SA taxi ima 800 vozila i svi u budzet uplate 500KM mjesečno, to je 4800000 KM na godišnjem nivou. Uživajte papci u radu sa divljim profesijama,