Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...koga cete vi sankcionisati? halo ba, inspektori vam ne mogu da sankcionisu obicnu tezgu u centru grada, na cesti ili obicni granap od 5 kvadrata od svojih neradnickih i korupcijskih sklonosti a ti bi da sankcionises tamo kojekakve gospodare rata! haha dobro se nasmijah!
Oni i znaju samo sankcionisati kad su muslimanski vjernici u pitanju,a kad treba nesto uraditi u drzavi onda su zadnja nula u svemu.
Da imamo normalne plate i uslove za zivot ne bi pomislili napustiti zemlju. Ovako snalazi se kako znas i umijes. Vas politicki aktivne kontraverzne biznismene, bivse zatvorenike, osudjenike ne ubrajam u ovu gore skupinu.
glabaj ga ministre.
sankcionirati onog tko krši bh zakon. sloboda kretanja je ustavna kategorija. stado.
o tome mora brinuti sirija, ne bosna i hercegovina!
to je već stvar međudržavnih sporazuma i ugovora . nikako lokalnih šerifčića.
Ne bi me cudilo da ti pocnes sankcionirati i ljude koji su branili Sarajevo ...
'prolaznikbh 26.09.2013. u 12:54 Odgovori 81dugo vam trebalo da svatite da je BH leglo terorizma' Tkz.'Vehabije' su za sve krive u Bosni. Oni diktiraju vlast i oni najvise kradu, a nisu to politicari, ne, nisu nikako. Da njih nema sve bi bilo bolje. Ne bi bilo korupcije, krađa, lopova cijeli život bi bio bolji.'Vehabije' su za sve krive.'Vehabije' ne daju djeci da idu u skolu u Konjevic Polju, i oni im ne daju da imaju svoj nacionalni jezik.I oni su protjerali jedinog bosanca iz doma zdravlja u Srebrenici.I oni ne daju novorođenčadima JMBG. I oni su krivi što većina autmobilskih udesa je izazvana alkoholom. I oni su krivi što mladi se sve više opijaju, drogiraju i lošim putem kreću.Jelde, za to su sve krive 'vehabije' ? I oni su krivi što otac svoje rođeno dijete mora poslati u dom jer mu ne može obezbjediti hranu.I što sve više ljudi u humanitarnim kuhinjama traže hranu.Za sve su 'oni' krivi. A oni samo traže da se samo dobro ćini, a od zlog oni odvraćaju.Gospodaru moj,oprosti mi.
Zaključaj je: Ako se borac odrekne BiH državljanstva onda ga BiH ne može spriječiti niti kazniti !? Šta kažu pravnici?
Pametno, treba se boriti edukacijom, napretkom i dijalogom
Zasto neko ne postavi pitanje o ustavnosti jednog takvog zakona?Kakva zemlja,takvi i zakoni,Dok se ne postuju zakoni koji su utemeljeni na Ustavu,npr.da onaj ko je lopov,i odgovara,ovakav jedan "zakon",cija je ustavnost pod znakom pitanja,ce se postovati vise nego ijedan drugi...da bi se zemlja dodvorila pojedinim silama koje uzgred i ne traze da donosimo takve "zakone"....Al eto,mi cemo se ipak ulizivati za svaki slucaj.Dok lopovi slobodno setaju po zemlji,mi cemo donijeti zakon koji,npr.kaznjava onog ko navija za Zeljeznicar :)
prolaznikbh 26.09.2013. u 12:54 Odgovori 81dugo vam trebalo da svatite da je BH leglo terorizma i da su vehabije i radikalni islamisti zatucane seljacine sa IQ retardirane kokosi Da su vehabije zatucane jeste to stoji, al ovo daj BIH leglo terorizma jest al cetnickog,neki su osudjeni u Hagu i BIH a nekima se sudi za terorizam ubistav silovanja paljenja zivih djece i zena genocida itd mogo bi do navece nabrajat ati si vjerovatno iz tog nebeskog naroda.Eh daj nebo nebo ono bi ih progutalo.
Moj Radoncicu. Svaka tebi cast. Uspio si doci na mjesto koje nisi zelio a imao si tako dobre ideje o razvoju BiH. Poceo si me podsjecati na kuravu iz mahale koja brine o tudjem krevetu dok je njezim non-stop izguzvan. Eno ti problema i rata po Genocidnom koliko hoces, napadaju Bosnjake i povratnike diljem drzave, ti se cak i ne javis. Srbe napadaju, pljackaju , hrvate takodje a ti o Siriji. Kakva Sirij i sranja bolan lati se zakona kao cekica pa udri po kriminalcima da nam turisti dolaze a investitori poslove otvaraju . Hapsi kriminalce iz Drzavnog parlamenta i vlade FBiH a tako i taj tvoj sigurnjak iz RS- pa da vidis drzave. Dijaspora nesmije da se vrati ama ni da kaze da dolaze odma ih pokradu . Znas li ti uopste sta se desava u Drzavi BiH ? Pusti ti te price od kojih mi nemamo nikakve koristi van granica. Ja koliko se razumijem u politiku ako moja kuca unutra nije cista, zasto da cistim prvo tudju kucu. Nece se vratiti vidis da ginu.
znači kao dobrovoljac nemožeš ići u Siriju, Avganistan, Irak ali kako sluga amera i židova u sklopu NATO-a može za dobro bit države.
Pa preko svih boljih turističkih agencija se može sredit aranžman za jednu, dvije osobe preko Turske do ratišta u Siriji, a od tamo mi Assad sređuje aranžman za onoj svijet.
UBICEMO MI TEBE FAHRUDINE, NE VRATIS LI SE U SANDZAK, UBICE TE JEDNA GLADNA DUŠA !!!!!!! DOSTA NAM JE VISE TEBE I TVOG ZULUMA
vi ne znate ni ko vam zivi u ovoj drzavi a hocete da sankcioniste ljude.
P***a ti ma*****a otišao si u Banja Luku da im ližeš šupak
zar banja luka nije dio tvoje drzave?r
Ma ovoj suplja da se dodvori majkicki i dodiku da znaju da jos radi za njih i da se nista promijenilo nije.Njega interesuje 50-60 budala koji su osli u rato iz ko zna kojih razloga neki za pare neki iz ideala nekih al ga ne interesuje 30.000 cetnika koji odrzavaju skupove i cekaju na znak kad ce ponove pocet klat silovat ubijat Bosnjacu djecu ministre cije ono bjese sigurnosti link http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94