Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KOME SE PRAVDATE GAMADI CETNICKOJ NEKA IDU U smrdiju odmah
samo podnesi molbu
@aleksandar Bice Oluja opet, bice..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E vidis ti ovi iz manjeg entiteta e stvarno su presli sve granice. Kakve sve doceke i veselja su pripremili za ratne zlocince koji su ubijali dijete u stomaku,a nesto sada baljeskaju o Naseru Oricu. Pa Naser je legalni covjek BiH armije,nije bio četnik.
posteno-lazeci Biljana kada je izljubila Željka Ražnatovića Arkana čestitajući mu na obavljenom masakru nad bijeljinskim Bošnjacima. Krajišnik je proglašen krivim za istrjebljenje, ubojstva, progone na rasnoj i vjerskoj osnovi, ***rtacije i nečovječno postupanje kao i za zločine protiv čovječnosti E sad sta je za tebe zlocin i ubijanje civila trudnih zena i djece. Ma goni se u 3pm bolesnice jedan.
Jebo ti Naser mater !!!! Kriminalac kao i ti.
To Fahro.
Vjerovo bih ti i glaso za tebe kad bi imo muda da posaljes potjernicu interpolu za Vucica...za one slike iz rata i snimke...oko Sarajeva sa haubicama...i ne samo ti nego bilo ko iz federacije...al muda niko nema...yebili vas dobrosusjedski odnosi...pi.cke...
Za njega je Vucic tito nemoj tako
Svaka cast radoncicu.
Doci ce vama Dodik glave. Kad bude razpisao referndum necete nikome vise pretiti i zamisljati da ste neko. Nece vam pomoci ni vasi mentori.
Raspisao referendum ? Majmune idiotski, kada se Savez komunista Jugoslavije raspao na 14. kongresu u januaru 1990. godine, od tada nama je trebao svega 2 godine i mjesec dana do 29. februara i 1 marta 1992. kada smo mi raspisali referendum i otisli u nezavisnost. Cijeli svijet Dikicu priznao nam je taj referendum i BiH je danas nezavisna drzava a vi genocidasi koji ste se protivili nezavisnosti i bojkotovali referendum, sada se morate pomiriti sa tom cinjenicom. Vi cetnici od 1996 a pogotovo od 2006 dolaskom Dodika prijetite sa nezavisnoscu. Kad ce ta vise nezavisnost? Samo 8 godina Milorad Dodik, od februara 2006 do februara 2014. godine prije nezavisnocu a nije se pomjerio ni 8 milimetara za tih 8 godina. Nama je trebalo 2 godine i 1 mjesec od sloma Komunisticke partije do nezavisnost, Dodik ni za 8 godina nije uspio a vi ni za 18 posljednjih od 1996 do danas. Ne smijete genocidasi krenuti u nezavisnost jer bi to bio kraj dejtonske genocidne tvorevine rs, koja nikada nije postojala prije 21. novembra 1995, zato se toliko i kunete u dan Dejtona... Jedva cekam da pokusate nesto, ali vi ste obicne kukavice. Znate nenaoruzane ljude napasti. Ne smijete u nezavisnost krenuti, prvo jer bi bila neustavna, jer po Dejtonu ni jedan entitet nema pravo na nezavisnost, a drugo sto vise JNA nema, cjelokupno vojno i politicko rukovodstvo, guli vam dozivotne robije po Hagu, Neki su krepali ko Sloba Sloboda, Ljubomir Tadic, Antonije Isakovic, neki su se roknuli ko Nikola Koljevic, neki su ubijeni ko Arkan i Risto Djogo, neki u Hagu truhnu ko Karadzic, Mladic, Galic, Krstic, Lukic itd.... Bosnjaci su sada naoruzani, nema vise JNA, nema vise Srpske Krajine u Hrvatskoj, nema vise Crne Gore na vasoj strani, Hrvatska je u NATO-u, Albanija je u NATO-u, NATO vas je nalupao 1999-te. Ostalo vam je da srbujete i da je kmecite o nezavisnosti, zato kukavice i pi-cke Srbi nikada nece smjeti u nezavisnost. Smrt fasizmu, zivio heroj Oric...
Pa ovo je bolje da ne moze biti bolje:):):) Sada kad se svi RS zvanicnici povuku iz drzavnih institucija a EU zavrne slavine JOS VISE BiH,..davace Radoncic i Debeli sef-Zlaja i bakir-Jeremija i mater svoju a ne Orica
NjV upozorio da su pod izgovorom "rane" predizborne kampanje počele pripreme za raspad Bosne, radi čega su Jezuiti intenzivirali psihološki rat protiv našeg naroda - priređuju predstave tipa "njihovi" protiv "naših" (a sve papisti tj. kolonijalni "političari" s obje strane Drine i unutar Bosne - u II svj. ratu te su iste familije takođe predvodile Vatikanove jedinice - Luburićevce/Nedićevce tamo i Handžarovce ovdje), potom nastavljaju s prikazima kolonijalne policije kao nečeg dobrog i nadasve humanog pa OHR/Vatikanova/neprijateljeva žandarmerija od prošle sedmice groteskno dijeli humanitarne pakete, dok danas jezuitska OBNTV ugošćuje policajce koje predstavljaju ne kao batinaše stranih eksplpoatatora naših sirovina (i nametanja podjela već vijekovima) te kao jezgru obavještajnog nelustriranog komunističkog šljama koji je za lovu u krvi i razbio Jugoslaviju, već kao "brižne očeve i porodične ljude", "spasioce ljudskih života", "heroje"; isto je i u Srbiji, pa tamo Vatikanovi pijuni kao Vučić "spašava bebu iz mećave" ali U KAMERU - otkud kamere i ekipe baš u istoj mećavi i na istom mjestu?!), i sl. bljuvotine iz kuhinje specijalnog ratovanja za razvlačenje pameti i pomućivanje prioriteta u porobljenim ljudskim glavama; ovdje je sve vrlo jednostavno - nakon što je Vatikan iskoristio blesave komunjare da za lukave Rimljane razvale Jugoslaviju, sada ih odbacuje kao krpe (izručuje vani) a palicu sad preizumaju jezuitski kvislinzi s obje strane Drine (neki novi "Ljotićevci" i "Handžarevci") koji treba da precrtaju karte i omoguće Vatikanu preraspodjelu pljačke resursa na Balkanu novim stranim "zakupcima" - eksploatatorima naših šuma, rudnika, energije... | HM: Jesuits set Bosnia split, intensify psi war, fake colonial politicians' atrocities, portray colonial police as humanitarians, family men ...& in Serbia Jesuit peons like Vucic "save babies in blizzard" (in front of camera there "by accident"), so Vatican moves peons as in WWII ...when same Jesuit-ran families organized, led Vatican's "warring sides" both in #Serbia (SS Luburics, Nedics) and #Bosnia ...& now finishing Vatican "end plan", redrawing Balkan borders (looting natural resources) after using non-lustrated communists to split YU (SS Handzarovci) (TWITTER) http://omerbasic.org http://is.gd/rmxPnO
Ovo je jedini covjek na nasoj politickoj sceni koji ima dovoljno mozga i intelekta da sroci prosto prosirenu recenicu. Fahrudin je 5 svjetlosnih godina ispred bakira, lagumdzije i ostale dzilkoske ekipe koja se javno blamira godinama. Nadam se da ce se spojiti u koaliciju sa komsicem, i da ce intelektualna manjina gradjana podrzati tu koaliciju nebi li vec jednom izasli iz govana u kojima nas kvalitetno drze 20 godina sda, sdp i njima slicni primitivci, koji upravljaju neukim i neobrazovanim sirokim narodnim masama kojima je stalo samo do seljacke muzike kola i igara.
Isto mislim
Grebo te on...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti srbi su totalno al bas ono skroz totalno retardirana nacija bez iznimaka!
Sva sreca pa si ti normalan pa vrijedas cijeli narod na osnovu politicke svadje
Ja jada pa ovdje same budale od politicara pa do glupih komentara!!! A jada od ovog SAJTA!!!!
„Ne znam zašto je doček organiziran, jer sam ja, ipak, osuđeni ratni zločinac... "riječi su Momčila Krajišnika koji se čudom čudio što su ga dočekali uz direktan TV prijenos.Nakon toga prenosa,primjetno je bilo da su svi političari iz RS-a,došli u zajedniške institucije.A političari iz Federacije ,nisu blokirali državu.Ja,budala,a mogli su.
Ha koliko na ovom clanku se moze vidjeti u komentarima predizborne kampanje to je cudo. Od naravno velikosrpskih junackih pjesnika koji mogu samo da pjevaju bajkovite pjesmice o velikim i jakim srbima i njihovim jos bajkovitijim junackim djelima, basne o medjedu Dodiku i njegovom odvajanju od vlastite pameti, pa onda do SDA jurisnika koji su masno placeni da krljaju Radoncica u svakoj svojoj rijeci, bila ona pametna ili glupa. do naravno crvenih karanfila socijaldemokratskoh poguzija sa despotom Lagumdzijom na celu koji pokusavaju ljudima koji imaju mozga valjati macice ispod lavora. Nije Oric heroj ali je dokazano i da nije zlocinac i jos je drzavljanin BiH tako da sa Srbijom ima vezu samo u onom dijelu kada je bio cuvar vozda Slobe. Zato lagano gospodo iz Srbije odjebite od nasih ljudi jer ni mi ne sudimo vasima. Doduse jedino ako se nije vratila ona stara zelja za Velikom Srbijom. E pa na tom papiru o VS mozete isbusiti rupu i nabiti ga na cunu pa ga poslati Lepom Mici iz Laktasa!!!
@ sascha(alex) Car Konstantin i njegova majka Zoe Konstantin VII Porfirogenet (905-959.), bizantski car i pisac, najpoznatiji po svojim djelima O upravljanju carstvom i O ceremonijalu bizantskog dvora. "U pokrštenoj Srbiji su ovi nastanjeni gradovi: Destinik, Crnabuski, Medjireti, Drežnik, Lesnik, Saline i u zemlji Bosni (to horion Bosona) Katera i Desnek." (O upravljanju carstvom, prvi spomen zemlje Bosne kao samostalne države) Wikipedia na bosanskom jeziku ima članak pod nazivom: Konstantin Porfirogenet Znaci tvoj autor razgranicava ove dvije drzave!
počela su prepucavanja koja će trajati do izbora. Sad se opet dijele po nacionalnoj osnovi , a poslije izbore opet četvorke, petorke i šetorke.
Ovdje ne trebaju izbori nego organizovat takmičenje u dvoboju između ovih političara što zakuhavaju, osmina finala - četvrt-finale - polufinale - finale, ko ostane neka bude predsjednik.
http://webzoom.freewebs.com/ns-bosnia/Noel%20Malcolm%20-%20Povijest%20Bosne.pdf Besplatna istorijska knjiga - engleski autor!