Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelio sam je i ja i hvala svakom onom ko je glasao za tvoju smjenu lopovcino diletantska!
hvala lopovima koji su nas doveli ovdje ??????
Slazem se s tobom. Smjena je bila nuzna jer nije u stanju da obavlja svoj posao a to je sigurnost u BIH. Kad je Mevlid Jasarevic napao ambasadu SAD odmah su se svi digli a kad je gorilo predsjednistvo BIH, Radoncic je davao intervjue.
Radoncicu,tvoju ostavku su upravo trazili gradjani i takvih ko ti koji unistavte ovu zemlju,ocekujemo da se povuku Izetbegovic,Tihic,Budimir,te Lijanovic..to je hitno..
Zaboravio si Lagumdziju....
Fahro ti si bio broj jedan,sad cekamo Bakira,a poslije njega Budimir i najveci lopovi ce biti smjenjeni,a onda cemo se pobrinuti za ove manje...
Ovaj covjek je ohrabrio institucije i gradjane u borbi protiv sistemske korupcije! evo smijenjen je.... ali ovi sto su se prepali toga ce nastaviti da se boje, jer su krivi!pa da vidimo...
opet ti... jesi li ti onaj sto tvrdi da je fahrica bosnjak...?
njegovu smjenu zeli i vecina naroda
Nije vecina, nego SVI osim djetelinasa...
Cirkularno Za imenovanje Radončića, Osmića i Đapa glasalo je 29 zastupnika, dok je protiv bilo devet. Na ovaj način kompletirano je Vijeće ministara BiH koje je bilo nepotpuno nakon što su 22. oktobra na sjednici Doma naroda Parlamenta BiH smijenjeni Sadik Ahmetović, ministar sigurnosti, Muhamed Ibrahimović, ministar odbrane i Fuad Kasumović, zamjenik ministra finansija i trezora, svi iz SDA. Novoizabrani ministri su prije nekoliko trenutaka položili zakletvu.
Gradjani zele tvoju smjenu,, jer gradjani su odbranili od agresora Predsjednistvo i Arhiv ali od tebe i od tvoje huligansko.teroristicke SBB nisu uspjeli........Idi srpski isprdku.....
A jadan ... napali ga, a on nevin .... kako samo moze da i dalje maze ljudima oci ovakvim pricama ...
Ti sad ko zrtveno jagnje.. eto jadan nisi kriv nizasta.. Imao si priliku da se dokazes.. a sad adijooooooooo a sad adijoooo... srecan ti put do Gusinja :)
Ma nemoj, a ti jadno zrtveno jagnje. Nek nas je i ova lopina napustila.
Ajd Tornjak u selo svoje iz kojeg si sljego, dosta te bilo
Dva loša ubiše Miloša.
Evo da nismo trazili i tvoju nipolu jada, a ti se samo namjestao na toj stolici!
prvo sa pozicije ode Fahrija a onda u Zenicu u novi objekat.
Dosta nam je 20 godina lopovluka,ovog covjeka pljuju mnogi jer je iz Sandzaka to nam dovoljno govori kakvi smo ljudi. Za vrijeme rata borio se za Bosnu postoje i neke fotografije.Gdje je bio vas Bakir kojeg toliko volite ? koji nam je unistio haman sve drzavne firme ? koji vodi bh telecom gdje moram placati da gledam utakmice i neke druge programe.
Bakir se borio iz babinog kabineta. Znaš kako je to opasno.
Smjenjen je dzaba se tu istresas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)