Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji je imao veze sa ZIJADOM TURKOVIĆEM Čovjek koji je imao veze sa NASEROM KELJMENDIJEM ne može nikako biti pošten čovjek! Ne ne možes Radončiću!!!
sramota zaista, ko nama drzi moralne prodike. dovoljno je samo reci Fahrudin Radončić, i sve je tu. kriminal, korupcija,
i gledam onaj Kebo se priklonio Radoncicu, bas me razočarao Mirsad Kebo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radoncicu ti si jedna izdajica,pricao si jedno mi smo vjerovali i bas smo mislili da nesto promjeniti,ali smo samo otkrili veliku prevaru.Bojkot..
...Ne može čovjek u javnim kompanijama imati plaću 40 hiljada KM", istaknuo je Radončić. Ali, takođe mora uredno plačati poreze i sve ostale dažbine i ako je privatnik!
Pa ovo će za tebe Radončiću postati ustaljen proces, jer ti iza sebe možeš samo pustoš i ostaviti
Ja što Šćepo voli da obmanjuje javnost
U zadnje vrijeme ovaj lik se često pojavljuje u medijima. Ja ne mogu da vjerujem da on govori o pitanjima koja su od važnosti za sve građane BIH, da ovaj čovjek ide na sastanke u Brisel, i razgovara o budućnosti BIH. Ja ne mogu da vjerujem......
Pa to samo kod nas u BiH može
Dobro nam je kako razmisljamo kada glasamo,ruka mi se slagirala ko ga vise glasa....
Ja ne mogu shvatiti koji su moroni i kreteni njega uopste izabrali. Jesu nas usrecili alal im vera
Dobro reče Papić za njega kod Senada na CD - konačno je Lagumdžija dobio dostojnog protivnika u demagogiji.
28 miliona podataka
Da nije malo više?
J...m li ti majku četničku!
Ma mora biti kad su nam nepismeni ljudi kao ti u vlasti..Ne znam kako te Fahljudine nije stidd...mamu ti
SA TOBOM CE NAM BITI JOS TEZA.
firaun :(
eh da je samo jedna godina izgubljena...
16 IZGUBLJENIH!!!!!!!!!
Za godinu dana ćeš imati i izgubljene izbore, ti i ostali, ja se bar nadam da će se ovce probuditi i početi razmišljati kao ljudi.