Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovic i SDA su povezani sa puno toga nelegalnog, krali su i u ratu i poslije rata al nicija nije do zore, nazalost jos su uvuceni u mnoge pore BiH al nadam se da ce doci dan kad ce izaci pred lice pravde
Ne seri, isti je kao i oni svi, ko mu je pomogao oko osnivanja Avaza, jeu to bile halal pare, što tad niej srao??
Hajd ne valjaj, lahko je sad o svima srat, kad koristi nemaš od tih istih. Šta će s Alijom onda'??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ima tu puno istine sto fahro govori o izetbegovicevim nedjelima, koje su donacije samo dosle u BiH kao pomoc narodu, a vecina je zavrsila u stranackoj kasi SDA, nije ni cudo sto bakir malo malo pa trci na raport u tursku kod erdogana
A Radoncic, malo malo pa raport Beogradu. A sto se tice Bakira *** bi ja i njemu sve po spisku, nazalost u nasoj drzavi protjerase sve u istinu prave patriote ove drzave. Ja zaista nevidim nijednog za kojeg bi ja dao glas ili imam povjerenja, od stare garde vjerujem samo Stjepanu Kljujicu, ovo ostalo je sve bagra obicna za mene.
Valjda su Bosnjaci svatili za kakvu spodobu glasaju....
JOJ CITAM PONEKAD AVAZ PA JBT SVAKA DRUGA VIJEST JE RADONCIC REKO OVO REKO ONO OVAKO ONAKO LIK SAM RADI U PARLAMENTU
A koje naredio ubista Irfana Ljubiljankica i Izeta Nanica, koje izvrsio zna se: (Seve u saradnji sa SB Srbije) i te ljude je danas tesko i pronaci jer su vjerovatno dani dana i oni likvidirani. I ostavite te seone price "oboren" helikopter i ubijen u "zasjedi" od nociscenog terena cetnika, to nek prica ko hoce caci svom. Nego, ko je i zasto naredio?
pitam se hoće li iko ikad odgovarati za ubistva Leutara i Ugljanina?
predpostavljam da nece...svi svjedoci su "usutkani" :)))))))
Dugo ce trajati istrebljenje SDA politike iz ove drzave!
Pa Izetbegovica ne treba uopste gledati... On je mrak za oci i dzepove...
Jao koja ljubav odjednom nastade izmedju SDA i Radoncica, auuuuu, providni ste i jadni sa svojom supljom pricom i laznom zajednickom djelovanju, vece su tu igre u pitanju.
E koje su sad ovo relacije i planovi da SDA i Radoncic speru ljagu sa svojih imena, a svi znamo da su vam prljave ruke, kad je ovo u pitanju...
Ovaj Fahrudin se samo bruka s svojim izjavama vidjecete kad pojede govno na kraju.
onda kad prestane da laje znaj da su ga dobro platili...sve gazde novina na prostoru bivse yu su stekli pare i moc ucjenjujuci lopove,kriminalce,zlocince i ostali sljam...dakle ili plati ili cu pisati o tvojim slucajevima :))))
Mozda su mu platili da laze sta mislis o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve tačno, kako ono što on govori za SDA, tako i ono što SDA govori za njega. Mafija najteže kategorije u omotaču od vjere i patriotizma je nanijela ovom narodu više zla nego svi ostali skupa na desetu.
Debilu, imaš li ti ikad drugu temu, kad god je o tebi, tu su politička ubistva, tu je SDA, Bax...
Teleća glava, lopov svjetske klase
sad će i kod vas početi potraga za ubojicama. a osobito onih koji su operirali po stranim zemljama. to je jedna od stvari koju će i bosna morati raščistiti. bit će zanimljivo
zanimljivi slucaji su hrvatska i srbija...bosna je mala maca
ko to zna?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)