Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BH-Liberal nisam upucen u njihovo djelovanje i njihove ideje ali jesam u lijanoviceve pljacke i muljaze... od vlasnika cackalice do vlasnika fabrike... sve se govori... to dal ce oni i sta ce radit ako dobiju vlast to je druga prica i o tome su trbali mislit, izlazit u javnost kako opozicija i iznosit stajalista kroz sve 4 godine a nac se i pametovat pred izbore, ko oni najbolji a ostali najgori... nisam clan ni fan niti jedne stranke al tako ja to vidim.. oni samo samo gladni vlasti da se nakradu... gdje su bili, kad su kritikovali il pokusali napravit precimo prije 2 godine?? nista neg sad u tal sa SBiH, SNSD, SDA itd itd u predizbornu uranjenu kampalnju... niceeee
ovi su daleko najrealnija, najnaprednija i najrazumnija politicka opcija koja ima ideje o ekonosmkom progresu, stvaranju uvjeta za eknonmski prosperitet i individualne slobode covjeka a ne isprazne koletivne nacionalno-sovinisticke beljezgarije....nazalost to je i razlog zasto nemogu osvojiti ni 2% glasova nepismenog, zatucanog i mrznjom i gluposcu zatrovanog BH glasackog tijela. Nasa Stranka i Liberali bi trebali pristupiti ovoj koaliciji bez obzira na sve, da barem imamo jedinstveni liberalno-demokratski i anti-fasisticki front i u RS i FBiH.