Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tihica moze na izborima od debakla spasiti samo to da se ne kandidira. na nikakve ceeeetttnicccke supljake bosnjaci nece nasjesti. NEGO NIJE LI VRIJEME DA SE PRESTANU POSTOVATI GRANICE IZMEDJU ENTITETA! TREBA POCETI FIZICKI UKIDATI GENOCIDNU KREPOTINU! USMRDILA SE! DOLE SRPSKI PRIMITIVNI FASIZAM.
A što si ti postao popularan.Svaki dan nova izjava za medije ili si postao Mićin potparol. A bogami te neko i dobro reklamira.Danas vaka slika a sutra naka, poze k\'o u ,,Plejboju\'\', a bogami i izjave poput Cicoline. Možda je Tihićeva pozicija loša a kakva je tvoja.Zna se ko su bili jastrebovi i 1992 godine a i 2009. Kakve ti zakone spominješ kad ste svaki predloženi zakon odbacili i zaustavili nibili došlo do destabilizacije cijele BIH.Čak vam i visoki predstavnik smeta jer nemožete od njega raditi ono što hoćete.
\"Očigledno je punom brzinom uletio u predizbornu kampanju\" sta sam htjeo da kazem, ja sam uvjek u predizbornom duhu dok je tihi malo mi stao na put, izgleda da ga je neko probudio pa sad i on zuri da dobije koji bod. Nedaj se narode radni dok ima Srbije bit ce fasizma i gladi!
placi radojicicu
Čuj Tihomir jastreb ! Hahahaha.... Ja gadne zajebancije, nasmija me čovjek do suza. Kako može biti jastreb čovjek usranih gaća, koji se boji svega, pa i vlastite sjenke. Svi baš svi, od Dodika, Čovića, međ.zajednice su odavno shvatili s kakvom političkom karikaturom imaju posla, pa ga niko ne shvata za ozbiljno, a on nešto glumata i vuče nerazumne poteze, jer ne zna da je već odavno politički mrtav. TIHIMIR TIHIĆ JE NAJVEĆI IZDAJNIK BOŠNJAČKOG NARODA!
Najnovija i istinita prica, citao sam u jednom Tabloidu da Dodikova kcerka najvise voli obrezance i da se tajno sastaje s jednim Bosnjackim tajkunom u predgradju Banja Luke,a sta rade to mozete i sami da predpostavite!!! MILE prno si u Sisu!!!!!!!
radikalizam iz RS prevazilazi sve granice. nisam Tihićev poklonik, ali čvršće zastupanje stavova je pozitivno. Odlično Tihiću
Tacno je da Tihi hoce da se iskupi za pomaganje Genocidnoj na nedaj Boze razbijanju BiH, pa ce poslije izbora opet krenuti starim putem ,jer vuk dlaku mjenja a cud nikad. Gligore a ti si od crnogorskog djetica postao dodov ceto i veliko go...
SNSD i Dodik lazu, ne ispunjavaju obecanja i naravno ponasaju se kao Makijavelisticki princ (Princu nikad ne nedostaje razlog da prekrsi obecanje, citaj slaze)... i onda Tihica zovu jastrebom. Tihic je bio glup sto je i do sada pricao sa njima na ovaj nacin. Pet imenovanja prolazi bez imenovanja direktora RAKa, a na sve pozicije se stavljaju Srbi, dok smote iz SDA sute. Sad kad su sve haman pa zavrsili... sad se sjetili da ima debalans. SDA trazi smjenu svog ministra, a koalicioni partneri... hinjski naprave smjenu i onda koce imenovanje novog ministra. Jer naravno, pored smokljana iz SDA... moze im se. Sreca je pa Tihic ne odgovara na ove provokacije, te je svima ocito ko podize tenzije.
Reko sam ti samo od goluba jastreb a ne toliko da sereš !
Radojcicu jeb.. ti zenu i popisam joj se na smrdaru koju si ti zagadio. Mrcino Vlaska pazi sta pricas ili bolje reci sta citas!! Taj tekst je vjerovatno Laktasenko sastavio tako da se i njemu kcerke naj...m!!!! Zivjela SDA i Tiha uz nju
Jako smjesna i pateticna izjava.
Ma Tihi je najacai politicar, samo polako. Radojcicu j... ti Dodiku zenu Snjezu, odakle ti pravo da ti pored Dodika takvog lesinara nazivas Tihu jastrebom. Nema od vase Je.... RS nista Dodik ce joj najvise i nauditi! Doce tebi Tiha glave samo lagano!!!!!!! Zivjela Bosna i Hercegovina
VIDI ČETNIKA. JOJ DA MI GA JE ŠČEPAT ZA VOLJE MAMICU MU NJEGOVU
Nisi se sjetio da spomenes kako je tvoj DoDick od goluba postao govno od covjeka:) I stranci su ga podrzavali, a i Bosnjacki politicari vidjevsi u njemu covjeka za razgovore. On na kraju ispade gori od Slobodana Milosevica! Fuck off!!!