Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi novinari, inace nemam obicaj da ispravljam stamparske greske, svakome se mogu potkrasti, ali dragi novinari, naziv jedine nam drzave ste napisali malim slovom!!! I to u naslovu! BiH!!!!
@perkan Zna se koga su Turci g u z i l i 500g tako da znamo ko je turadija na Balkanu, oni koji su ga neprekidno imali unutra 6000 mjeseci
Lagumdžija je mislio da će se uvlačeći u š.u.p.a.k DoDick-u na način da pokuša da uništi SDA, jedinu partiju koja je u stanju da se kvalitetno suprotstavi njegovim četni.čkim ambicijama, zapravo pridobiti njegove simpatije i podršku. Međutim, tu je pokazao kolika je on neznalica, jer je DoDick samo nastavio svoju politiku rušenja svega što miriše na Bosnu i Hercegovinu. Dragi Zlatko, džaba si ga d.udla.o Miletu, on ti ga ipak stavlja kad ti je najteže. Tako se to vrati onome ko drugom jamu kopa.
@soc.dr.psy Zašto to ne komentarišeš za ftv, recimo? To je ok?! Ti si soc.dr.smećar!
Šta ova hinja radi u Bošnjačkom gradu Bosanskom Petrovcu???!!!Bošnjaci šta vi radite tamo??Zasto to niste napurili kad je dolazio????
ovi portali su tako postali ofirni, doslovno ko plati više ta se partija favorizira, već danima se ošinulo po SDPu. Zavisno ko kako plati tako se izabire naslovnica, slika, riječi se ističu, pa ako ljudi ne pročitaju vijesti makar da vide iz naslova ko je \'\'loš momak\'\', isto kao portal vijesti.ba...
Ја са да поновимо сексуални геноцид над Турадијом. Овог пута предлажем да јебемо и мушко и женско.
nek ti je laka crna zemlja zlaja
Srpski fasizam hegemonije genocidnog patoloskog agresora srba i srbije je svakodnevna trauma koju dozivljavaju Bosnjaci ko nastavk genocida i etnickih ciscenja koje su srbi pocinili nad njima ima par godina . Znaci da JE GENOCIDNA TVOREVINA TU KOJU PRESTAVLJAS NAJVECE ZLO I OPASNOST ZA DRZAVU I GRADJANE RBIH-e !!! GENOCIDASU JEDAN ko i sva tvoja srpska bratija !
zlaja pokuso unistiti druge pa unisti sebe. zlaja zovi scepu da ti pomogne. aktiviraj generala vase vojske keljemendija. - laka ti zemlja zlaj.
Bosna srpska, kao sto je Moskva ruska