Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do kada ce bit ta sloga izmedju srba i hrvata????kada vam pukne tikva bit ce jos vukovara.hdz i snsd idu sa scene uskoro a sda je vec rahmetli.zar ne kuzite da su svoje odradili i da je normalnom narodu dosta bilo šupljih prica.sanjajte,nije zabranjeno
Kad vam pukne tikva biće košpica svuda, krišćanski fundamentalisto.
PLATFORMASI MOGU DA GA P.US.E SNSD + HDZ + SDS KRISCANI, SKUPA SMO JACKI, MNOGO JAKI I NE MOGU NAM NISTA!
Ne zeli niko intervenciju ohr-a, jer svi mi znamo da je taj ohr u BiH dosao poslije dejtonskog sporazuma, sto znaci nisu dosli da stite BiH vec su dosli da stite genocidnu tvorevinu tzv:\"rs\", jer da je njima stalo do BiH ne bi dozvolili da se dogodi genocid nad nesrpskim zivljem, svima je jasno kakvu su ulogu imali mz,ohr,eu itd. za vrjeme agresije na BiH, znaci ohr i svi visoki predstavnici su ivdje samo da ocuvaju genocidom stvorenu tvorevinu u kojoj i oni imaju velike zasluge, a drzavu BiH ne brani ni ohr,ni visoki predstavnici niti politicari, BiH brani narod i to nek je jasno i vama genocidnom narodu i ohr i mz i svima, BiH je bila prije dejtona BiH je opstala i poslije dejtona a genocidna tvorevina je \"priznata\" u dejtonu od tih istih koji danas kao \"cuvaju\" BiH.
Igor (mi ga) RADO-DOJI-cic :) :) :)
-Nece valjda tebe cetalju.
Dosta je tvoje suplje i fasisticke retorike crngorski cetalju Radojcicu! Prolazi vrijeme tebe i tvojih fasista i koljaca!