Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa slozite se vi uvijek kada treba skrojiti istoriju po vasim zeljama. Ne znam odakle vam ideja da bas sada donosite takvu deklaraciju. Pametnije bi bilo da se pozabavite pitanjima iz privrede, kako malo da podignemo standard zivjenja u RS-u, u Federaciji, odnosno cijeloj Bosni. Cini mi se da vec zapocinjere izbornu kampanju za narednu godinu, jer vidim da se ponovo sire velikosrpske ideje, ideje o nezavisnosti RS-a, fudbalske utakmice ''reprezentacije RS-a'' sa Srbijom, i druga prica na kojoj niz godina bazirate svoje izborne uspjehe, a polozaje koristite samo da bi ostvarivali licnu zaradu, boli vas briga i za narodom i nezavisnom RS. Istu politiku SDA vodi u federaciji, sirite bijes na vjerskoj i nacionalnoj osnovi kako bi vec sada prikupili glasove za naredne izbore. Narode RS-a i Federacije, manite se ideja Bosnjaka, Srba i Hrvata, hajmo biti evropljani koji uzivaju u zivotu, koji rade i zarade, i od toga sto zarade lijepo zive, a u svojim srcima nosite vjeru koju zelite, i molite
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim paščadima koji misle da ta izdrkotina treba postojati
Kandidat br.1 za izbacivanje je Milorad Dodik, a gospodin Radojicic treba da preuzme stranku i RS. MIslim da bi tako bolje funkcioniralo.
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim paščadima koji misle da ta izdrkotina treba postojati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)