Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni iskreno nije jasno šta je ova firma radila. Mislim da su sami sebi zapečatili sudbinu jer u toj oblasti je dovoljno imati malo mašte, poduzetnosti i energije da bi se zaradilo, ali oni su izgleda navikli da sjede i ne rade ništa, naravno, najveći krivci su rukovodioci ili moderno rečeno menadžeri koji su sve osim onoga što bi trebali da budu.
https://www.youtube.com/watch?v=633-QkK0Ku0 Vidite da je Midan obečao da će biti bolje....
SDA nas je sa svojim partnerima definitivno u crno zavila... Unistila nam je kompletan kanton...
Bravo... Svaka cast radnicima... Dosta su SDAovci i njihovi saradnici ugnjetavali ove ljude, krajnje je vrijeme za radikalizam... Nadam se da ce nakon ovog napokon shvatiti da ne mogu vise raditi sta im je volja...
ne osjete se posljedice njihovog nerada jer nisu plaho ni dosad radili