Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma fahrini su ovo. Nema vlada nasa dobra veze sa ovim. Kod nas je sve cakum pakum.
Dok su nas nacionalisti unazadzivali, tada smo masalali i govorili "bit ce ako Bog da...", sutili smo, a koliko smo zatucani, unazadit ce nas jos do te mjere da tucamo kamenje, a onda cemo reci kako su oni prije bili dobri a ovi sada nista ne valjaju... da su valjali nebi bili smjenjeni - a kod nas se vrti sve u krug... Treba vojsku na ulice da upravlja zemljom. Kriminal raste, a policije sve vise (u kaficima).
Fikret Music i Damir Cardzic, SDP i Radom za Boljitak, to im je prava adresa za proteste.
Svaki dan sve gore i gore, za par godina ćemo bankrotirati sigurno. Mi uzimamo kredite MMF-a da platimo administraciju. Predobri smo
i jedinstveni u svijetu po tome :)