Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze odselio narod odavde, sto li Boga ti
Od fabrika nista,davno sve otislo u vraga,a zivjet se mora,pa bolje ista nego nista...Casno i posteno...Najgore je kad nemas..
nek beru, sta fali? u njemacku sljive aus bosnie draj ojro!
ja hin redovno kaufen kad mi je rijetka stolica i buraz to meni hilfen
nczsiaowzkiix
https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/
Ej moji radnici! Onaj kojem su pna usta vaših prava, Mahir Nurkanović upravo objavljuje sliku sa suprugom sa mora! Isti taj Nurkanović, bio je zastupnik u kantonalnoj skupštini, kada je počela vaša agonija. Sada je poslanik u Federalnom parlamentu, a istovremeno i direktor Elektordistribucije Tuzla i član upravnog odbora privredne komore. Isti Nuraković je zaposlio bez konkursa ženu Azru na UKC, kao i djevojku svoga šure (djevojku Azrinog brata) Samru Šabić. Za šuru je našao mjesto u ZZO TK
Inače, on je poslanik poštenog SBB-a
sve po zakonu
mi jos uvijek po propalim tvornicama imamo kvalitetne zanatlije koje mogu poducavati mlađe. to je ta bakirova filozofija, on o drzavnom trosku odskoluje doktora i onda ga posalje u maline
obecanje ludom radovanje. tako je i baba bakir obecao 100.000 radnih mjesta samo nije naglasio da ce to biti 100.000 manje radnih mjesta. sa'ce izbori pa navali narode, prodaj glas za pastetu i cetvrt hljeba.