Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banda pokrade Boga oca, niko ne odgovara za svoje lopovluke, svaki dan čitamo o uništenjima preduzeća, o poskupljenju sruje, grijanja, vode, o pljačkama ekspertne Vlade Suada Zeljkovića, nikada da se nešto uradi, a kada dižete sebi plate svi ste jednosglasni ma.er vam lopovsku!
E stvarno mi nisu jasni ovi radnici !! STa ustvari hoce oni, imaju sigurna radna mjesta, dobre plate redovne !! Zar je bitno onda ko je direktor.
Bitno jer kad stranka dovede svog čovjeka a bez razloga smijeni prethodnog zna se šta slijedi. Izvlačenje kapitala firme u džepove lopova, uništavanje radnih mjesta, pravljenje milionskih dugova na ime firme itd, itd. Savršeni scenarij od 96. na ovmo.
Krajnje je vrijeme da neko tim Zeljkovićima i tim lopovima iz vlade kaže da se plata treba zadraditi, da su oni tu da rade ono za šta su plaćeni, a ne da hlade muda!
jedva cekaju da se naidje na neki problemcic,da se obustavi rad i pocne sa strajkom. mrs na posao i radi, imate mogucnost da radite i dobijate platu na vrijeme.dok vecina nije te srece,nek je vama bitno ko vam je direktor, doveo bi vam ja kakvog iz rs al onog okorjelog cetnika za direktora,da vidimo bil se tad smjeli zaliti