Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su oteli sve od Bosne i prebacili u Srbiju. Sada kukaju da nemaju da jedu. Biće na proljeće divljeg luka po planinama pa pasite. Sami ste to iskali.
KAKO I DOKLE CE TRAJATI PLJACKA BIVSE DRZAVE,OTKUD OSLOBODJENJE KOJEM NIJE POZNAT VLASNIK KOJI SE ISPARIO U VAZDUHU,OTKUD DA POSTOJI ENERGOINVEST U SRBIJI-BEOGRADU.KO I KAKO JE KRAO BIVSU DRZAVU MI SMRTINICI MALI OBICNI LJUDI RADNICI NIKADA NECEMO SAZNATI,ALI VI MEDIA-NOVINARI BI MOGLI BAREM MALO RASVJETLITI TO OBICNOM RADNIKU COVJEKU STA I KAKO SE DESILO.BILO BI FER DA SE NEKADA ISTINA SAZNA JER TAJ MALI COVJEK JE LIO SVOJU KRV I ZNOJ ZA TU ZEMLJU.
Sviju nas manje-više čeka ista sudbina ! ... 5% će da živi ... ostali će na ulice .. Eto ... tako ti je to ... bezveze da se naslađujemo tuđom mukom kad nas to čeka iza ćoška ! ... Pozdrav svima ! ... Al baš svima !
To su samo obični radnici, oni su samo dodavali granate, drugi su podešavali nišanske sprave. Hajte sad svi fino pasti travu po brdima na kojima ste nekad kopali rovove. Svi ovi koji sada kukaju su 70% glasali za Dodika i opet će ako ustreba.
Ali, to su samo obični radnici, ništa nisu krivi što su se zatekli u čeljustima velikih aligatora u baruštini zvanoj RS.