Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve koji ne znaju neka provjere. Tzv. "Velika" privatizacija u kojoj je uništena većina bosanskih kompanija urađena je upravo za vrijeme ALIJANSE ZA POTJERE (promjene) 2001-2003 na čelu sa SDP-om.
ne sumnjam da će Vlada FBiH iznaći najbolje moguće rješenje za ovu situaciju
tako i treba da smo pametni da se svi dignemo i pomognemo ljudima koji strajkuju i samim tim izbacimo sve ove lopove koji nas vec 20 godina unazadjuju podkradaju lazu,dosta je nama SDA i SBIH
Majo pravo zanosiš. Pogotovo kada je matematika u pitanju. Od tih 20 godina koje spominješ 4 su bile u ratu kada je Zlatko bio slučajni prolaznik, 2 godine je vladala Alijansa za promjene i sada je ista Alijansa (doduse bez SBiH kao 2001.) već gotovo 3 godine na vlasti. To je čini mi se 9 godina? Ostade 11 u kojima je i urađeno nešto u ovoj državi. Jedinstvena vojska, Uprava za indirektno oporezivanje, Granična služba, registracijske tablice, jedinstveni pasoši, Elektroprenos BiH, RAK, lične i vozačke na nivou cijele BiH, gotovo sve državne agencije i direkcije, ministarstva u Vijeću ministara BiH itd. itd. Sve što SDP sa svojim satelitima zna da uradi je da rasturi, posvađa, uništi... Vidite šta su uradili od Federacije po Dodikovom diktatu. Gore je nego 96.
Očekujem od SDA, ali i pravosudnih organa, da objasne građanima kako to da ljudi koji do prije deset godina nisu imali novca ni za autobusku kartu do Sarajeva, danas u najužem centru glavnog grada BiH imaju brojne stanove, kuće i poslovne prostore. Molim ih da završe poodavno otvorene istrage o otimačini i uništavanju Energopetrola, Terminala FBiH, Feroelektra, Sarabona, Binasa, Energoinvesta, Pretisa, Vranice, Krivaje, Konjuha, Granita, Vitezita, Agrokomerca, Željeznica FBiH, KTK-a, Fabrike duhana Mostar ...
Cilj privatizacijskog procesa je, uz ostalo, osiguranje sredstava radi uvezivanja radnog staža za oko 600 KTK-ovih radnika, među kojima ima i onih koji su već ispunili uvjete za mirovinu.